GALERII Vaata, milliste hõrgutavate söökide ja jookidega kostitatakse roosiaia külalisi

Copy

Täna tähistatakse Eesti iseseisvuse taastamise 32. aastapäeva. Selle puhul ootavad president Alar Karis ja tema abikaasa Sirje Karis vabariigi presidendi kantselei roosiaeda külalisi. Vaata galeriist, milliste toitude ja jookidega külalisi kostitatakse!

Igale külalisele pakutakse saabudes kihisevat mulli ja veini. Valikus on Clos Amador Cava ja Grand Noir Chardonnay. 

Pidulikule aiapeole kohaselt pakuti enne suurt õhtusööki ja presidendi kõne soojalt ja otse pannilt kolme eesti kala pada (lestafilee, forellifilee, ahvenafilee, kartul, porgand, hernes, sibul, aiaroheline) ja kõrvitsa orsotot (odrakruupide, Andre farmi juustu, röstitud salati ja vinnutatud tomatiga). 

Lisaks on püsti pandud ka graavikala jaam, kus serveeritakse graavilõhet lausa kuue eri retseptina: mustsõstra-, peedi-mädarõika-, sinepi-, tilli-laimi, cajun pipra- ja gini-jõhvika graavilõhe. Graavikala lisandiks pakutakse hapukoort, marineeritud sibulat, sidrunisektorit ja kartulit.

Peale presidendi kõne said külalised tellida baarist 8 euro eest kokteile, veine ja õlut. Välja toodi ka imelised võileivatordid. Üks neist suitsukala ja kurgiga, teine singikreemi ja Muhu leivaga. Külalised lasid heal maitsta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles