KLÕPSUD Siin on hea olla! Vaata, kuidas tähistavad tuntud eestlased taasiseseisvumispäeva (3)

Elu24
Copy
Tallinnas Toompeal heisati Eesti lipp pidulikult Pika Hermanni torni.
Tallinnas Toompeal heisati Eesti lipp pidulikult Pika Hermanni torni. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti tähistab täna oma 32. taasiseseisvumispäeva! Tähtsa päeva puhul leiab ühismeediast hulgi õnnitlusi. Viimaste seas leidub lihtsad, rõõmust pakatavaid, mõtlema panevaid kui ka südamlikke soove.

«Vabadus on Eesti riigi olemus ja tugevus. Armsad Eesti inimesed, head iseseisvuse taastamise aastapäeva!» soovis president Alar Karis kõigile 20. augusti hommikul ühismeedias.  

Jüri Ratas kirjutas Instagramis, et poliitikas tehakse ajalugu iga päev, kuid ajaloos on hetki, kus kõik sõltub tõepoolest ühest julgest otsusest.

«Niikaua kuni me Eesti vabadust kalliks peame ja nii kaua kuni oleme oma otsustes hoolivad ja koostööd otsivad, teenime me kõige olulisemat ülesannet, milleks on kindlustada Eesti rahva ning iseseisva ja kaitstud Eesti püsimise.»

«Head Eesti taasiseseisvumise päeva!» soovis ka kulturist Ott Kiivikas ühismeedias. 

«Elame ajal, kus Eesti vabadus tähendab piiramatuid võimalusi avastada maailma. Lõpuks võime olla just seal, kus me soovime - päikeselises suurlinnas või metsikus ürgses looduses,» sõnab saatejuht ja ajakirjanik Liis Lusmägi

Lusmägi jagab ühismeedias ilusat fotot Norrast, mis on saanud nüüd ka tema uueks koduks. «Maailm on avatud. Lähedal ja kaugel. Uute paikadega, erinevate maitsetega, põnevate elamustega, mida ainult vabadus võib pakkuda.»

Ka Kristjan Kasearu soovis toreda pildiga kõigile ilusat taasiseseisvumispäeva.

Kuluuriminister Heidy Purga jagab pidupäeva puhul ühismeedias fotot Paul-Eerik Rummo luuletusest. 

.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles