Kuku raadios on 20. augustil diskoriteks Eesti president Alar Karis ja Juku-Kalle Raid (14)

Elu24
Copy
Diskorid: president Alar Karis ja Juku-Kalle Raid
Diskorid: president Alar Karis ja Juku-Kalle Raid Foto: Pealtkuulajad

20. augustil tähistab Eesti iseseisvuse taastamise päeva. Sel pidulikul ja rõõmsal hetkel tõttavad tuju tõstmise eesmärgil ilmarahvale appi kaks diskorit – Eesti Vabariigi president Alar Karis ja Juku-Kalle Raid.

20. augustil alates kella 16.00 mängivad Eesti Vabariigi president Alar Karis ja Juku-Kalle Kuku Raadios Jukuraadio erisaates kõikvõimalikku muusikat, mis neile sellel rõõmsal päeval asjakohane tundub.

Tegemist on Jukuraadio erisaatega, Jukuraadio 481. väljalaskega. Ette tõtates olgu öeldud, et diskorid pateetiliseks ei lähe, aga pole oodata ka rahvuslikku umpsa-umpsa helikeelt. Üsna palju tuleb ettekandmisele kõikvõimalikku progemuusikat, Pink Floydist alates ja King Crimsoniga lõpetades.

«Alar Karis ütles mulle, et see on loomulik asi, sest progerokk ongi sihuke vanameeste muusika,» muigab Juku-Kalle, «ma küsisin, et kas mina olen siis kah vanamees, kuna armastan samuti proget ja Alar andis sellele kindla jah-vastuse. Üldse – presidendi valikuga tutvudes tundus mulle, et ta on salaja minu plaadikappi näperdamas käinud. Meil üsna sarnased maitsed!»

Ent progele sekka jagub ka naljakamat ja kelmikamat viisijuppi. Ja otse loomulikult ka Eesti mussi.

Kell 16.00 algav ja umbes 4 tundi kestev «Presidendi disko» on hiljem ka järelkuulatav.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles