KÕRV PEALE Mari-Leen tuli kümne aasta järel välja uue looga

Elu24
Copy
Mari-Leen Kaselaan 2007. aastal.
Mari-Leen Kaselaan 2007. aastal. Foto: Marina Pushkar

Lauljatar Mari-Leen Kaselaan kadus avalikkuse eest kümme aastat tagasi, kuid nüüd on ta lõpuks tagasi värske looga «Kiirendus».

 

Mõni päev tagasi kirjutasime, et Mari-Leen käis Haapsalu kandis filmimas uut muusikavideot. Juuli lõpus toimusid Haapsalu lähistel videovõtted, kus osalenud näitleja Martin Müürisepp kinnitas: filmiti Mari-Leeni muusikavideot. «Ma ise pigem rohkem ei räägiks. Varsti peaks asi ilmuma ka,» ütles näitleja. 

FOTOD 〉 Ta on tagasi! Mari-Leen käis Haapsalus filmimas uut muusikavideot

Ehkki muusikavideo veel ilmavalgust näinud pole, on uus lugu juba väljas!

Mari-Leen esindas Eestit ansambli Suntribe koosseisus 2005. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel lauluga «Let's Get Loud». Ta on eestlaste südametesse jõudnud ka hittidega «Rahutu tuhkatriinu» ja «Suure linna inglid».

«Rahutu tuhkatriinu on vägagi rahulikuks jäänud ning tänaseks päevaks on Mari-Leen Kaselaan avalikust elust tagasi tõmbunud,» kirjutas Elu24 aastal 2016.

2012. aastal abiellus Mari-Leen ratsasportlase, hobusekasvataja ja hobuste hambatohtri Joosep Tikuga ning pärast seda ei ole eurolaulik figureerinud avalikel üritustel ega võtnud sõna ajakirjanduses. Mari-Leen on pälvinud mitmeid auhindu, nagu R2 aasta uustulnuka auhinna ja kuldplaadi tiitleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles