VÄSIMATU MILJARDÄR 92-aastane Rupert Murdoch on äsja katkenud kihluse järel taas suhtes

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Meediamogul Rupert Murdoch.
Meediamogul Rupert Murdoch. Foto: AFP/SCANPIX

Meediamogul Rupert Murdoch katkestas neli kuud tagasi oma kihluse, kuid miljardär pikalt ootama ei jäänud ja on nüüd uuesti suhtes. Seekord on kallimaks 66-aastane venelanna Elena Žukova, kelle eksmees on Vene miljardär.

Tänavu märtsis valmistus miljardärist meediamogul Rupert Murdoch oma viiendaks pulmapeoks. Murdochi kihlatu oli 66-aastane Ann Lesley Smith. 92-aastane meediamogul kohtus Smithiga 2022. aasta septembris, kui naine mehe viinamarjaistandust külastas.

«Olin närvis. Kartsin armumist, aga teadsin, et see on mu viimane. Parem oleks, et see on viimane. Olen õnnelik,» kommenteeris Murdoch märtsis kihlust.

Neli kuud tagasi nende kihlus purunes, kuid tänaseks on Murdoch leidnud endale värske kallima, vahendab Insider

Murdochi väljavalitu on 66-aastane Elena Žukova, endine bioloog, kes on tänaseks pensionil. Miljardär kohtas Žukovat ühe oma eksabikaasa, Wendi Dengi korraldatud pere koosviibimisel.

Hiljuti veetsid Murdoch ja Žukova aega luksusjahil puhates.

Žukova oli varem abielus Vene miljardäri Aleksandr Žukoviga. Murdochil on eksabikaasasid kokku neli.

Tema esimene abikaasa oli stjuardess Patricia Booker, teine Eesti juurtega ajakirjanik Anna Murdoch ja kolmas ettevõtja Wendi Deng.

Murdochi neljas abikaasa oli modell Jerry Hall ja nende lahutus jõustus alles möödunud aasta suvel. See läks Murdochile maksma 297 miljonit eurot, kuid ei olnud siiski Murdochi kõige kallim lahutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles