ARMSAD HETKED Anni ja Tomi Rahula tähistasid poja 1. sünnipäeva: ei näinud taas kord suure peo orgunnimisega vaeva

Elu24
Copy
Tomi ja Anni Rahula.
Tomi ja Anni Rahula. Foto: Taavi Sepp

Rahulate pere pesamuna Thor tähistas äsja oma esimest sünnipäeva! Muidugi sai maha peetud korralik sünnipäev, kuid Anni Rahula avaldas, et väga palju vaeva nad suure peo korraldamisega siiski ei näinud.

«Minu pisikene hurmur, suur naljamees, maailma kõige kõvema kisaga sell! Nii äge tegelane meid iga päev oma positiivsusega nakatamas. Maailma kõige uhkema õe väike venna!» kirjutas Anni Rahula oma ühismeedia postituses, mille ta poja Thori esimese sünnipäeva puhul postitas.

Sünnipäev oli Anni sõnul pigem tagasihoidlik. «Ma ei näinud taas kord suure peo orgunnimisega üldse vaeva. Woltisin lihtsalt pitsad, õhupallid, jäätist ja «kardina». Ei suuda enam joosta poodide vahelt või köögis enamus sünnipäeva veeta,» võttis Anni poja sünnipäevapeo lühidalt kokku.

Postitusele lisatud fotodelt on näha, et Thori esimene sünnipäev möödus meeleolukalt ja naeratuste saatel.

Instagrami-lugudes rääkis Anni lähemalt: «Ma ikka Rubiga aastaid arvasin, et pean alati kõike tegema ise, maksimaalselt tervislikud asjad lauale tooma jne. Mulle järjest enam sobib teinekord ka mitte ideaalne olla, vaid lihtsalt niisama olla. Homme olen tubli.»

«Proovin veel enam nautimiseks võimalusi luua. Robot meil juba niidab, kulleriga tellin korra nädalas kindlasti süüa, superkoristaja käib ka paar korda kuus,» märkis Anni ning lisas: «Ehk mõnikord endalt mingid sellised tööd ja tormamine ära anda, see on nii mõnus.»

«Sealt saan oma vaba aja ja võimaluse ka aktiivselt lastega olla ning ka oma töid ja tegemisi teha. Kunagi eeldasin, et nii ei tohiks ja kõigega peab hakkama saama, ja siis ei jaksanud!» ütles Anni teema lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles