UPS, TA TEGI SEDA JÄLLE Britney Spearsi abikaasa nõuab lauljatarilt afääri järel lahutust (2)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Britney Spears ja Sam Asghari 2019. aastal.
Britney Spears ja Sam Asghari 2019. aastal. Foto: Www.imago-images.de/Scanpix

Popstaar Britney Spearsi ja Sam Asghari abielu on läbi! Asghari nõuab lauljatarilt lahutust, kuna väidetavalt on Spears teda petnud.

Fitnessitreener Sam Asghari (29) andis kolmapäeval, 16. augustil sisse lahutuspaberid, vahendab Page Six. Mees nõudis popstaar Britney Spearsilt (41) lahutust kõigest paar tundi pärast seda, kui uudis nende abielu purunemisest kõmumeediasse jõudis.

TMZ vahendab, et Asghari märkis lahutuse põhjuseks lahendamatud erinevused ja nõuab Spearsilt elatist. Kõmumeedia vahendab, et lahutuse põhjuseks on see, et Spears jäi vahele petmisega.

Lahutusdokumentide põhjal sai Spearsi ja Asghari suhe läbi 28. juulil.

Elu24 vahendas juba aprillis, et Spearsi ja Asghari suhtes on mõrad. Kuulujutud abielu purunemisest läksid lendu, kui Spearsi nähti Mehhikos koos oma mänedžeri ja kauaaegse sõbra Cade Hudsoniga.

MÕRAD SUHTES? 〉 Britney Spears mõnuleb Mehhikos, aga reisikaaslane ei ole popstaari abikaasa

Asghari eitas kevadel oma esindaja vahendusel kuulduseid ja väitis, et neil on kõik hästi.

Mais vahendas Elu24, et abielupaari tülid on kiskunud lausa füüsiliseks. TMZ kirjutas, et väidetavalt on Spearsil ja tema abikaasal sageli suured tülid, kus teineteise peale kõva häälega karjutakse. Asi olevat muutunud isegi nii hulluks, et väidetavalt on pidanud tülidesse sekkuma Spearsi ihukaitsjad.

Spears ja Asghari abiellusid 2022. aasta suvel. Nad kohtusid 2016. aastal muusikavideo võtteplatsil.

Lauljatari armusuhted on varemgi väidetavalt petmise tõttu purunenud. Laulja Justin Timberlake vihjas Spearsi truudusetusele, kui paar 2002. aastal lahku läks, vahendab US Weekly.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles