VIDEO «Terve tänav oli klaasikilde täis!» Tallinna kesklinna kortermajal purunes aken (3)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Päästjad purustasid Kentmanni tänaval aknaklaasi.
Päästjad purustasid Kentmanni tänaval aknaklaasi. Foto: Erakogu

Eile öösel sai tuletõrje väljakutse Kentmanni 6 kortermajja, et purustada aknaklaas, mis oli teadmata põhjusel mõranema hakanud ja kujutas jalakäijatele ohtu. Vaata videot klaasi lammutustöödest!

Eile öösel olid Sakala tänaval nii politsei kui Lilleküla päästekomando, et eemaldada kolmanda korruse korterilt suur aknaklaas. Tänaval juhtunud politsei käest uurinu kuulis, et väidetavalt oli tegemist aknasse lasuga.

Aknaklaasi lõhkumine tegi nii suurt lärmi, et kohalikud elanikud kogunesid öösel tänavale olukorda kontrollima. «Jumal tänatud, et see ise eest ära ei kukkunud, muidu oleks võinud ju keegi viga või lausa surma saada!» räägib naaber Elu24-le.

Teise majaelaniku sõnul juhtus pea kaheksa aastat tagasi, kui hoone ehitati, sarnane intsident ja majal kukkus suur aknaklaas eest ära. Kolmas naaber meenutab aga kortermaja ehitust. «Sellele majale tõsteti seinad ette nagu suured legoklotsid. Kõik ühes tükis,» räägib ta, imestades, et maja üldse nii kaua vastu on pidanud.

Pea aasta tagasi oli sarnane olukord Hiltoni hotellis, kui kümnendal korrusel purunes väidetavalt linnuga kokkupõrkel aken, mis kaalub hinnanguliselt pool tonni. See ei olnud mitte esimene kord, kui Hiltoni hotellil akendega probleeme on olnud. Ka 2021. aasta 15. juulil purunes hotelli 12. korrusel aknapesu käigus aken.

Hiltoni hotellis purunenud aken
Hiltoni hotellis purunenud aken Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @kesklinnapaastekomando
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles