PIILU RAHAKOTTI Kui palju teenis Margot Robbie «Barbie» filmirolli eest?

Elu24
Copy
Margot Robbie
Margot Robbie Foto: Fred Duval/ ZUMA Press/ Scanpix

Näitlejanna Margot Robbie on pälvinud uues «Barbie» filmis peategelast kehastades peadpööritavat tähelepanu, kuid kui suur palk teda ees ootab?

Näitlejanna Margot Robbie teenib «Barbie» rolli eest ligikaudu 50 miljonit dollarit, vahendab Vanity Fair

Lisaks Robbiele ootavad suured tasud ees «Barbie» režissööri ja kaasstsenaristi Greta Gerwigut. Alates filmi kinodesse jõudmisest on «Barbie» teeninud USAs 526,3 miljonit dollarit tulu ja ülemaailmselt lausa 1,18 miljardit dollarit. 

«Barbiest» on tänaseks saanud ettevõtte Warner Bros ajaloo teine enim tulu teeninud film. Esimest kohta hoiab endiselt hittfilmide sarja «Harry Potter» viimane osa. Samuti on «Barbie» kõigi aegade kõige suurema tulu teeninud film, mis on valminud naisrežissööri käe all.

Barbie kehastamise kõrval oli Robbie filmi tootmisega teiselgi moel seotud. Selle produtseeris tema produktsioonifirma LuckyChap, mille ta asutas 2014. aastal koos Josey McNamara, Sophia Kerri ja abikaasa Tom Ackerleyga.

Näitlejanna rääkis enne filmi valmimist, et «Barbiel» on potentsiaal saada tohutult edukaks, öeldes, et see võib teenida miljard dollarit. «Ma arvan, et ütlesin neile, et see teenib miljard dollarit, mida ma võib-olla müüsin üle, aga meil oli film teha, eks?!» ütles Robbie Colliderile antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles