SÜDAMLIK FOTO Mitmekordne Eesti meister Kregor Zirk saab isaks

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Kregor Zirk.
Kregor Zirk. Foto: KZ meediatiim

«Meist saavad varsti emme ja issi,» teatas ujuja Kregor Zirk ja avaldas tulevatest lapsevanematest südamliku foto.

24-aastane Kregor Zirk, kes on mitmekordne Eesti meister ujumises, teatas juba augusti alguses, et temast saab peagi isa.

«Üks kord ujusid minu ujujad kiiremini kui mina,» tegi Zirk inglise keeles nalja. «Meist saavad varsti emme ja issi,» lisas ujuja ning jagas fotot, millel on ka tema lapseootel kallim Laura.

Zirk avaldas Elu24-le, et pisipõnni on oodata aasta lõpus. «Ettevalmistused käivad ja hirmu ei ole,» teatas ujuja rõõmsalt ja lisas: «Pigem ütleks, et positiivne elevus on sees.»

Kregor ja Laura on koos olnud juba kuus aastat. 

Eestlane sai postituse alla palju õnnesoove nii kaasmaalastelt kui välismaistelt ujujatelt.

Kregor Zirk võitis 2015. aastal 100 m liblikujumises Euroopa noorte olümpiafestivali, püstitades toona ka võistluse rekordi. Samal aastal ületas ta Riias Läti meistrivõistlustel 1500 m vabaujumises 32 aasta taguse Ivar Stukolkini Eesti rekordi. 

Zirk on paljukordne Eesti meister nii täiskasvanute seas kui ka nooremates vanuseklassides ja talle kuulub üle saja eri vanuseklassi Eesti rekordit.

Mais 2015 ületas 15-aastane Zirk Riias Läti meistrivõistlustel 1500 m vabaujumises 32 aasta taguse Ivar Stukolkini Eesti rekordi, vahendab Postimees. Selleks ajaks oli ta lühikese karjääri jooksul püstitanud juba üle saja eri vanuseklasside Eesti rekordi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles