ARVEID EI MAKSA Urve ja Eerik keelduvad korterist lahkumast. Omanik: katastroof on tulemas (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Urve ja Eerik.
Urve ja Eerik. Foto: Marko Saarm

Kuuuurijast tuntud ema ja poeg, Urve ja Eerik Tiitus, on maksmata arvetega oma elukoha omaniku lõplikult välja vihastanud. «Lugu on kurb ja kulukas minu jaoks. Pidin minema torumehega korterisse, et panna vesi nii kinni, et nad ei saa seda avada. Lülitasime korteri veevõrgust välja, sest neil pole kehtivat lepingut vee tarbimiseks,» räägib Mati, kelle korteris Tiitused praegu elavad, kuid arveid ei maksa. Mulgi valla esindaja sõnul on nad igati püüdnud peret aidata, kuid suure vastuseisu tõttu see ei õnnestu. 

Mulgi vallas Ereste külas kortermajas elavad Urve ja Eerik on sattunud täbarasse olukorda. Neid ähvardab väljatõstmine korterist, mille omanikuks nad pidid saama pärast omanikule osamaksete tasumist. Korteri omaniku Mati kannatus on aga katkemas, sest Urve ja Eeriku võlad aina kasvavad ning omanikul on tulnud endal tasuda nii prügiveo kui vee eest. Kuna elanikud ei ole nõus korterit vabastama, pöördus Mati kohtu poole. 

«Asjad on nii kaugel, et dokumendid on kohtule esitatud. Haginõude suuruseks on 15 000 eurot. See on kahjusumma kokku. Olen arvestanud, et ma ise saaksin selle hinnaga korteri korda tehtud. Kui firma võtta tegema, siis läheb topelt. Korterile tekitatud kahju on lihtsalt nii suur, kuna nad on seal palju lõhkunud,» räägib Mati kurvast olukorrast. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles