ERAKORDNE VÕIMALUS Hollywoodi staarpaar: tule ööbi koos meiega meie rannamajas

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Hollywoodi staarpaar Mila Kunis ja Ashton Kutcher.
Hollywoodi staarpaar Mila Kunis ja Ashton Kutcher. Foto: REUTERS/Aude Guerrucci/Scanpix

«See ei ole kõige hullumeelsem mõte, mis mul on kunagi olnud,» sõnas USA näitleja Ashton Kutcher ühismeedias.

Hollywoodi staarpaar Ashton Kutcher ja Mila Kunis, kes kohtusid aastaid enne oma suhte algust telesarja «Kuumad 70ndad» võtteplatsil, teeb koostööd lühiüüri võimalusi pakkuva platvormiga Airbnb.

«Mul on rumal mõte,» kostab Kutcher Instagrami videopostituses. Abikaasa küsib näitlejalt, miks ta telefoniga salvestab. «Sest see on rumal mõte, tahan, et me ajaloolist hetke salvestame,» vastab Kutcher naerdes.

Kutcher selgitab, et idee on järgmine: «Arvan, et peaksime laskma võhivõõrastel meie rannamajja tulla ja meiega siin rannas olla. Siin on nii tore.»

Kunis alguses vaid naerab ning lõpus imestab: «Mis asja?»

Postituses täpsustab näitleja, et nende rannamaja saab broneerida alates 16. augustist USA aja järgi kell kaheksa õhtul.

Airbnb kodulehel kannab Kutcheri ja Kunise rannamaja nimetust oceanfront oasis ehk ookeaniäärne oaas. Rannamaja asub California osariigis Santa Barbaras.

«Meie Santa Barbara rannamaja on meie kodu eemal kodust, eriti kui vajame puhkust ja lõõgastumist,» kirjeldab paar enda rannamaja. Näitlejad viitavad, et see on hea koht, kuhu lapsevanemad saaksid minna ja oma rollist puhata.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis rendivad oma rannamaja.
Ashton Kutcher ja Mila Kunis rendivad oma rannamaja. Foto: Kuvatõmmis Airbnb kodulehelt

Airbnb mahutab nelja külalist ja sellel on kaks magamistuba. Olemas on ka köök, kus saab süüa teha, ligipääs rannale ja privaatne sissekäik. Pesumasinat ega õhukonditsioneeri ei ole. Küll aga on rannamajas olemas internet ja valvekaamerad.

«See ei ole kõige hullumeelsem mõte, mis mul on kunagi olnud,» ütles Kutcher oma ühismeedia postituses. «Tule ööbi koos meiega meie rannamajas ja lahku, nagu oleksime vanad sõbrad,» viitas näitleja sellele, et paar ise on samuti samal ajal rannamajas.

Kõik võivad rannamaja endale broneerida, kuid nii Airbnb kui ka staarpaar on jätnud endale võimaluse broneering tühistada juhul, kui üürijad võivad nende mainele kahjulikud olla.

Rohkem pilte Kutcheri ja Kunise rannamajast näed SIIT.

Kutcher ja Kunis ei ole esimesed Hollywoodi staarid, kes Airbnbga koostööd teevad. Alles paar nädalat tagasi teatas näitleja Gwyneth Paltrow, et ta üürib välja oma Montecito villa külalistemaja, vahendab Daily Mail

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles