Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

FOTO Kupatada või otse pannile: lapsega seenel käinud lõunaeestlane leidis samblast sirgumas seksilelu

Elu24
Copy
Seen metsas. Pilt on illustreeriv.
Seen metsas. Pilt on illustreeriv. Foto: Krasula/Shutterstock

Lapsega seenel käinud lõunaeestlane Ardi leidis metsa alt midagi ootamatut: heleroosa dildo. Seenesõprade grupis pakub metsa eksinud seksilelu paljudele nalja: «Kas kupatasite ka enne tarbimist või kõlbas kohe tarbida?»

«Paluks tuvastada. Kasvas tee lähedal segametsas. Otsapidi sambla sees,» palub metsas käinud Ardi inimestel seenesõpru koondavas Facebooki grupis tuvastada «huvitav seen». 

«Käisime lapsega seenel,» kirjutab Ardi, kes läks seeni korjama teisipäeval Kanepi vallas asuvas Piigaste külas. «Väga [seenevalik] kiita ei olnud. Kukeseenekastme saame siiski tehtud,» kirjeldab Ardi üldist pilti metsa all. Siiski jääb pigem kesist seenelkäiku meenutama ootamatu leid.

«Laps hõikas: «Issi, tule vaata, mingi imelik seen... ee... ma pole kindel, kas see on ikka seen,»» räägib Ardi. «Kaugelt tundus küll [seen], aga lähemale jõudes hakkas veidraid asju silma selle seene kübara all.»

«Seent» lähemalt vaadates sai asi selgeks: tegu oli metsa unustatud seksileluga. «Laps õnneks piisavalt väike, et [mitte] aru saada, mis seen see tegelikult oli,» ütleb Ardi.

«Võin pakkuda kilohinnaga, kellel huvi...» võtab mees ootamatut leidu huumoriga.

Foto: Kuvatõmmis Facebookist/EESTIMAA SEENED

«Kas kupatasite ka enne tarbimist või kõlbas kohe tarbida?» naljatletavad seenehuvilised kommentaarides. «Keegi on jalutuskäigul sõbra ära kaotanud koos kaelarihmaga või hoopis pani kodust jooksu ja eksis metsa ära,» spekuleerib teine seenesõber.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles