VARAS, TOO KRAAM TAGASI! «Ehk nüüd promill läinud ja mõistus tagasi.» Pikanäpumees viis hiphopparitelt väärtuslikud muusikamängijad

Elu24
Copy
EHHF 2023 esimene päev
EHHF 2023 esimene päev Foto: Taavi Sepp

«Kui seda ei juhtu, edastame politseile ala turvavideo, kus sa oled ilusti näha,» kirjutatakse Eesti hiphopi festivali (EHHF) ametlikul Facebooki lehel ja palutakse pikanäpumehel kaks väärtuslikku muusikamängijat tagastada.

«Hei, sina, kes sa võtsid kaasa pühapäeval peale üritust Peltareivi lavalt kaks Pioneeri muusikamängijat, palun too need tagasi!» kirjutatakse Eesti hiphopi festivali Facebooki lehel. Postitus ilmus ühismeediasse 15. augustil kella 12 ajal päeval. Festival toimus 11. ja 12. augustil Elvas.

Pikanäpumehel palutakse helistada telefoninumbril 520 7635.

«Ole vapper ja me andestame selle teo, kui tagastad mängijad! Kui seda ei juhtu, edastame politseile ala turvavideo, kus sa oled ilusti näha, ning ajame asja ametlikuks,» teatati postituses.

Lõpetuseks anti vargale aega vaid teisipäeva õhtuni: «Sul on aega tänase õhtuni!»

Teadaolevalt on ühe muusikamängija väärtus 1000 eurot. 

Elu24 päringule ei olnud EHHF järgmise päeva hommikuks vastanud. See-eest oli festivali esindaja olukorda lähemalt kommenteerinud postituse kommentaariumis. «Nagu ka eelnevalt kirjas, siis intsident juhtus videovalvega alal pühapäeva päeval peale üritust, kui asju kokku pandi ning turvatöötajad enam alal ei viibinud. Postituse mõte on, et inimesel valida, kas klaarib meiega asjad või politseiga,» täpsustati ühes kommentaaris ja lisati, et turvameeskond ei olnud olukorras süüdi: «Turvatöötajad tegid oma tööd igati korrektselt ja ei puutu hetkel asjasse.»

Küsimusele, miks anti pikanäpumehele võimalus varastatud muusikamängijad tagastada, vastas festivali esindaja järgmiselt: «Selleks, et mängijad saaks omanikule võimalikult kiirelt tagastatud. Üritusel viibis rohkelt alkoholist ülemeelikus tujus olevaid isendeid, kellel ei pruugigi halvad tagamõtted olla, vaid tehakse lihtsalt pulli. Ehk on nüüd promill läinud ja mõistus tagasi. Kui on muud variandid ja asi välja ei ilmu, siis ei annagi siin mingeid võimalusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles