JUBA UUS SILMARÕÕM? Äsja eksabikaasaga ära leppinud Shakirat pannakse paari järgmise staariga

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Lauljatar Shakira.
Lauljatar Shakira. Foto: EPA/ENID M. SALGADO/Scanpix

Kaks staari lahkusid pühapäeva varahommikul samalt Hollywoodi peolt ja tulemus on käes: kõmumeedia hakkab kihama ja paneb Colombia lauljatari Shakirat paari juba järgmise tuntud näoga.

Lauljatar Shakira (46) läks alles 2022. aasta juunis lahku oma jalgpallurist abikaasast Gerard Piquést. Paar oli koos 11 aastat ja neil on kaks last. Ootamatu lahkumineku ajal hakkasid levima kuulujutud, et jalgpallitäht on olnud truudusetu.

Shakira ja Piqué läksid lahku minnes tülli ja nende lahutus kiskus inetuks. Kaasa ei aidanud tõsiasi, et Shakira sattus ise maksupettuse kahtluse alla. Elu24 vahendas alles juuli teises pooles, et lauljatari suhtes algatatakse seoses aastatel 2012–2014 väidetavalt tasumata jäetud 14,5 miljoni euro väärtuses maksete tõttu uurimine.

Pärast räpaseks kiskunud lahutust on Shakira kallimaks korduvalt peetud vormel 1 sõitjat Lewis Hamiltoni. Juuni alguses vahendas Elu24, et kuulujutud Shakira ja 38-aastase Hamiltoni kohta said hoogu juurde, kuna lauljatari nähti Hispaanias Barcelonas pealtvaatajate seas võistlusel, kus Briti vormelistaar võistles. Neid nähti koos ka luksusjahil.

Alles möödunud nädalal vahendas Briti meediaväljaanne Daily Mail, et Shakira ja Hamilton on enamat kui lihtsalt sõbrad. Ajakirjanik, kes on Shakiraga üsna lähedane, väitis, et nende vahel hakkas susisema pärast ühist salajast reisi Ibizale.

Kõigest nädal hiljem, vahetult pärast seda, kui Shakira jõudis eksabikaasaga laste hooldusõiguste asjus kokkuleppele, on lauljatari kohta lendu läinud värsked suhtekõlakad!

Sel nädalal pannakse Shakirat paari Kanada räppari Drake'iga, sest mõlemad lahkusid pühapäeva varahommikul mõneminutilise vahega ühelt Hollywoodi järelpeolt.

Kell pool neli hommikul peolt lahkunud Shakira ja Drake koos pildile ei sattunud, kuid ainuüksi samal ajal peolt lahkumine andis kuulujuttudeks ainest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles