VIDEO Ada Nelke sai elukaaslaselt unistuste sünnipäevakingi: hakkasin nutma nagu ikka

Elu24
Copy
Ada Marie Nelke
Ada Marie Nelke Foto: Erakogu/Instagram

Aprilli algul tähistas sisulooja Ada Nelke oma 28. sünnipäeva, kuid alles nüüd, neli kuud hiljem, jagas ta sünnipäevast valminud videot. «Elukaaslane tuli ümbrikuga, mille ta palus mul lahti teha ja kus sees olid...» räägib sisulooja oma värskes videos, jagades muljeid tähtsast päevast.

«Rannamajas» tuntuks saanud Ada Nelke tähistas aprilli algul 28. sünnipäeva ning meeleolukast sünnipäevapeost valmis ka Youtube'i video. «Täna hommikul äratas elukaaslane mind üles koogiga, mida ma kohe ka sööma hakkan,» rõõmustab sisulooja videos. 

Ada räägib, et sünnipäeva eel oli ta elukaaslasele maininud, et soovib sünnipäevaks lõhnaõli. «Kuid kui ta seda tellida ei saa, siis äkki saab ta Tallinnasse hoopis The Weekndi kontserdi piletid,» räägib naine ja jagab, et sünnipäeva hommikul tuli elukaaslane tema juurde ümbrikuga.

«Tuleb siis ühe ümbrikuga: «Näe, tee lahti!» Teen lahti siis ümbriku, mõtlen, et okei... Seal sees on lennupiletid suvel Barcelonasse,» kirjeldas Ada kingitust. Mõned hetked hiljem selgus, et tegemist pole ainsa kingiümbrikuga, mis tal avada tuleb. «Ta toob teise ümbriku, kus sees on Weekndi kontserdi piletid Barcelonasse!»

Tuleb välja, et elukaaslane suutis sisuloojat pisarateni liigutada: «Ma hakkasin nutma nagu ikka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles