«Armastage või vihake teda!» Meghan Markle plaanib naasta näitlemise juurde

Elu24
Copy
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: IMAGO/Political-Moments/Scanpix

Skandaalid Meghan Markle’i ümber on lennutanud taas edetabelite tippu telesarja «Suits», kus Meghan kehastas aastate eest advokaadibüroo abinõunikku. «Ta saab nüüd esmaklassiliste staaridega võrdest palka iga filmi või teleprojekti eest,» sõnab talendiagentuuri WME pressiesindaja, kelle sõnul võib Meghan kaaluda naasmist näitlejakarjääri juurde.

Hollywoodis levivad kuulujutud, et Sussexi hertsoginna Meghan Markle naaseb näitlemise juurde, sest temast sai sel suvel üks vaadatuimaid telestaare, vahendab Mirror

Vaatajanumbrid on näidanud, et USA sari «Suits» («Pintsaklipslased») on figureerinud juba kolmandat nädalat järjest Netflixis esikohal.

Meghan osales sarja 108 osas, kuid ta otsustas enne prints Harryga abiellumist näitlemisega lõpparve teha ja sarjast lahkuda. Pärast Briti kuningaperest taandumist keskendus Meghan taskuhäälingutele ja heategevusorganisatsioonidele ning tundus, et näitlemine on jäänud täielikult minevikku.

Kui Meghan aprillis WME kliendina lepingu sõlmis, ütles ettevõtte pressiesindaja: «Näitlemine ei ole fookusvaldkond. Meghan Markle ei naase kaamera ette ega jätka karjääri näitlejana.»

Tundub aga, et asjalood on muutunud tänu sarja vaatajanumbritele. «Meghan on kahtlemata selle sarja liikumapanev jõud,» ütles WME agentuuri vanemjuht. «Armastage või vihake teda, aga inimestel ei saa temast küllalt. Tema nõustajad WMEs on täiesti teadlikud, et ta saab nüüd esmaklassiliste staaridega võrdest palka iga filmi või teleprojekti eest, milles ta kaasa teeb. Ta võib-olla ei taha kahe lapse kõrvalt kaamera ette tagasi tulla, kuid kas nad saavad endale lubada niivõrd heast pakkumisest keeldumist?»

Vaata videost, kuidas Meghan Markle kehastas aastate eest advokaadibüroo abinõunikku:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles