UHKED KLÕPSUD Victoria Villig lõpetas USAs maineka filmikooli

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Victoria Villig
Victoria Villig Foto: Erakogu

Andekas juutuuber ja sisulooja Victoria Villig jagab ühismeedias, et on kätte saanud maineka USA filmikooli magistrikraadi.

«Uus väljaanne: sellel ülikooli lõpetanud Barbiel on nüüd Ameerika filmiinstituudi konservatooriumi magistrikraad filmimontaažis,» jagab Eestis Youtube'i videotega kuulsust kogunud Victoria Villig (23) ühismeedias. 

Postituse kommentaarides soovitakse talle mõistagi rohkelt õnne. «Nii tubli, tuult tiibadesse, boss Barbie,» kirjutab näiteks saatejuht Keili Sükijainen. Lisaks on õnnitlejate seas teisigi kohalikke kuulsusi nagu Kelly Sildaru, Katri Teller ja Zenja Fokin. 

Säästud haridusse

«Oma raha hakkasin teenima põhikooli lõpus. Enamuse teenitud rahast panin kõrvale, sest elasin perega kodus ja mul polnud suuri väljaminekuid. Keskkooli lõpuks oli mul üsna suur summa kogunenud, viiekohaline,» rääkis Victoria veebruarikuus Elu24-le antud pikas intervjuus.

PERSOON 〉 Filmimonteerija ja sisulooja Victoria Villig elust USAs, ettevõtlusest ja iseendasse investeerimisest

Siis tuli teha valik. «Mõtlesin, et mul on kaks valikut: kas investeerida kinnisvarasse ja osta omaenda korter või investeerida haridusse. Praegu läksingi seda hariduse teed. Kuna ma sain nii prestiižsesse kooli sisse, siis see oli seda väärt,» jagas ta ja lisas ohkega, et USA ülikoolid on kõik äärmiselt kallid. «Kõik oma elusäästud panin hariduse alla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles