VIDEO «Olin ajalootunnis, kui mu sõber piletid sai!» The Weekndi fännid ei jätnud midagi juhuse hooleks

Copy
The Weekndi fänn.
The Weekndi fänn. Foto: Pilt videost

«Meie sõber tegeles sellega. Ma mäletan, et ma olin ajalootunnis, kui ta need kätte sai,» räägib The Weekndi kontserdile saabunud neiu. Vaata Elu24 videost, mille üle noored fännid kontserdi eel arutlesid!

«Väga suured The Weekndi fännid, meile väga meeldib ja nii tore, et selline suur artist Eestisse tuleb. Ammu pole kedagi nii toredat käinud,» jagas Nora väravate taga sissepääsu oodates oma mõtteid. 

«Mina ostsin kohe alguses ära, kui piletid müüki tulid ja läks õnneks,» jagab ta oma piletiostu kogemust. 

Ent kõigil nii hästi ei läinud ja näiteks tuli mõnel fännil ette ka seda, et kolm nädalat enne kontserti tuli pileti saamiseks vaeva näha ja tunduvalt kopsakam summa välja käia. «Detsembris ei jõudnud ära osta ja alles nüüd saime omale piletid,» märgib Janeli, kellel tuli 50 euro võrra rohkem oma rahakotti kergendada.

«Ma ei maksnud selle eest, ema maksis,» rõõmustab aga üks noormees, kes tuli kontserdile lihtsalt seetõttu, et nii suure kuulajaskonnaga artist Eestisse tuli.

«Meie sõber tegeles sellega. Ma mäletan, et ma olin ajalootunnis, kui ta need kätte sai,» räägib piletite saamise kogemusest fännisärgis tütarlaps. Viimase lasi neiu aga juba varem ise teha, mitte ei ostnud seda kontserdipäeval fänniriiete telgist.

Vaata videost, millest kontserdile tulnud noored veel rääkisid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles