FOTOD Esimesed The Weekndi fännid ootavad juba Lauluväljaku väravate taga

Copy

«Eks suurimad fännid olegi varakult kohal ja esireas,» räägivad The Weekndi fännid, kes endale täna õhtul toimuvale kontserdile juba hommikul kella 10 paiku Lauluväljaku värava taga koha kindlustasid. Artist astub lavale aga alles kell 21:30.

Juba täna, 12. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul hetke üks kuumimaid artiste, The Weeknd. Kauaoodatud üritusele on kohale tulemas mitukümmend tuhat külastajat ning suurimad fännid juba teavad, et hea koha tagamiseks on vaja varakult kohal olla. 

Niisiis seadsidki suurimad fännid end juba laupäeva hommikul väravate taha mugavalt sisse. «Rahvast tuleb aina juurde ja suur ootusärevus on sees ning meeleolu on kõigil laes. Oodatakse pingsalt, millal väravad avatakse,» jagab kohapeal olev Kertu Riin, kes oli end varakult kohale ajanud, et saada lava ees parimad kohad.

Esimesed The Weekndi fännid olid väravate taga juba kell 10 hommikul.
Esimesed The Weekndi fännid olid väravate taga juba kell 10 hommikul. Foto: Erakogu

Elu24 lugeja Moniq jagas pilti sündmuspaigalt. «Meeleolu on hea ja oleme väga elevil. Hetkel veel rahulik, aga vaikselt inimesi koguneb,» jagab ta. 

The Weekndi fännid Lauluväljaku väravate taga.
The Weekndi fännid Lauluväljaku väravate taga. Foto: Erakogu

Tallinna Lauluväljak avab väravad 12. augustil kell 16.00, Mere-ala avatakse juba kell 14.00. Sissepääs on Mere, Mäe ja Oru väravatest. Pääsu kontserdile tagab pilet, mille olemasolu kontrollitakse väravas. Kui näitad piletit telefonist, tuleb tagada, et telefoniekraani heledus oleks seadistatud maksimumi peale ja telefoniekraan oleks terve.

Kuivõrd tegemist on väga suure üritusega, siis palutakse külastajatel kohale tulla ajavaruga. Tähtis on endale ka meelde tuletada, mida tohib ja mida ei tohi kaasa võtta.

Live Nation Eesti juhi Eva Palmi sõnul on The Weekndi kaliibriga artisti esinemine Eestis erakordne sündmus, veelgi erakordsemaks teeb selle eestlaste jaoks asjaolu, et möödunud nädalavahetusel toimus teinegi suurkontsert, kui külas käis legendaarne Depeche Mode. «Depeche Mode’i kontsert läks kenasti korda - oleme rõõmsad, et rahvas tuli kaasa ka uudse pandipakendisüsteemiga, mis tagas kontserdijärgse puhta lauluväljaku,» ütleb Palm. «Et ka The Weekndi kontsert probleemideta kulgeks, palume kõigil külastajatel kindlasti enne tutvuda sisekorraeeskirjaga, liikluskorraldusega ning tulla kohale võimalikult varakult, et trügimist vältida.»

Palm paneb kõigile fännidele südamele, et enne kontserdi tasub vaadata ajakava ja kontserdiala plaani. «Kasutage võimalusel ühistransporti,» ütleb Eva Palm.

«Meil on hea meel, et Depeche Mode’i ajal tõsisemaid intsidente ei juhtunud,» kinnitab ka Meeskond Security juht Eigo Sõster. Sõster tuletab kõigile meelde, et kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument, juhuks kui tekib vajadus inimese tuvastamiseks või vanuse kontrollimiseks. Samuti paluvad korraldajad juba aegsasti alla laadida piletifaili, kuna kohapeal ei pruugi olla internetti. Kõige töökindlam on ikkagi välja prinditud pilet.

Et vähendada ökoloogilist jalajälge ja kaitsta keskkonda, kasutatakse selgi korral ürituse alal korduskasutatavaid Pandipakendi panditopse. Panditopsidega ringi käimise protsess on lihtne: iga pandieseme eest kogutakse tagatisraha 3 eurot. Topsi tagastamisel saab 2 eurot pandi eest tagasi, 1 euro jääb korraldajale käsitlustasuks. «See algatus tagab, et anname ühiselt panuse keskkonnakaitsesse, Eesti looduse puhtana hoidmisse ja ühekordselt kasutatavate plastijäätmete likvideerimisesse,» ütleb Palm ja loodab kõikide külastajate mõistvale suhtumisele keskkonnasõbraliku uuendusega kaasa tulemisel.

Parkimine Tallinna Lauluväljaku ümbruses on raskendatud, mistõttu soovitatakse külastajal võimalusel kohale tulla ilma autota. Rohealadele või selleks mitte ettenähtud kohtadele parkimine on karistatav rahatrahviga. Jalgrattaparkla asub Mere värava juures.

Kontserdi kava:

14:00 Avatakse Mere ala

16:00 Väravad

19:15 Mike Dean

20:00 Kaytranada

21:30 The Weeknd

23.30 orienteeruv lõpp

Kontserdi territooriumile ei pääse, kui teil on kaasas:

  • oma söök ja jook
  • pudelid, topsid ja purgid
  • vihmavari
  • foto- ja videotehnika
  • selfie-stick, tahvel- ja sülearvuti
  • tuli- ja külmrelvad ning pürotehnika
  • ohtlikud ained ja esemed
  • alkohol ja narkootikumid
  • koduloomad
  • jalgrattad, rulluisud, tõukerattad ja rulad
  • motokiivrid, matkatool või taburet
  • liigne pagas ja esemed – ära võta kaasa suuri kotte või ebavajalikke esemeid
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles