VIDEO «Olen Eesti läbi aegade üks kuulsamaid inimesi.» BSH kuldsed sõnad panid meemimeistrid usinalt tööle (13)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

«Olen saavutanud Eestis absoluutse tipu enda valdkonnas,» teatas seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt ühismeedias. Kuldsed sõnad panid meemimeistrid taas usinalt tööle.

Sel suvel ohtralt kajastatud skandaalist läbi tulnud ja oktoobris avameelse raamatu poelettidele paiskav seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt ei väsi ennast kiitmast. 

«Olen saavutanud Eestis absoluutse tipu enda valdkonnas. Ma olen Eesti läbi aegade üks kuulsamaid inimesi,» teatas Hunt oma Instagrami-loos ja kutsus fänne raamatuesitlusele, mis toimub 13. oktoobril. 

Hundi öeldu sai üsna palju tähelepanu ning selle üle visati Twitteris lõbusalt nalja. Paljud viitasid oma naljas sellele, millises situatsioonis nad Hundi öeldut kasutaksid.

@otttzzz #CapCut #foryoupage #brigittesusannehunt ♬ original sound - otzpotz

«Mina, kui üks vana tuttav, keda ma polnud 10 a näinud, küsis mult poes, kas ma olen keskaja inimene,» kommenteeris Keskaja Inimene. 

«Mina, kui Mihhail Kõlvart mu lauluväljakule taasiseseisvumist tähistama kutsus,» pakkus Seidi Voogre.

Teiste seas leiab Twitterist ka järgmised postitused: «Mina, kui naaberküla poe müüja minu poole nimeliselt pöördub», «Mina kui mu tweet saab üle 30 like'i», «Mina igal aastal, kui Eesti väljaanded oma Eurovisiooni-blogis mu tviite jagavad», «Mina, kui kolm erinevat inimest mulle samal ajal kirjutavad», «Mina, kui mul lõpuks 100 jälgijat täis saab», «Mina, kui naine palus õunapuu jaoks auk kaevata ja seal polnudki kive ega pidanud kangiga paasi raiuma». 

Ühele Twitteri-kasutajale tuli aga meelde Ugala etendus «Armastus kolme apelsini vastu», kus üks tegelastest saab pakkumise saada 10 korda kuulsamaks.

Keegi aga pakkus, et Hundist on Eestis kuulsam hoopis Arnold Oksmaa. «BSH vist ei tea, kes on Arnold Oksmaa,» pakkus Rein. «Populaarsem kui Jeesus,» kommenteeris Imre Kaas. 

Olgu, kuidas on, ühe Twitteri-kasutaja arvates on Hundi sõnad justkui ajaloolise tähendusega: «Kui BSH sai sama kuulsaks kui Hillar Kohv.»

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles