ILUSALONGIDE KÄTŠ Jan Uuspõllu kallim Brigita veab endise äripartneriga vägikaigast: ta oli mu peale kade, et mul hästi hakkas minema (2)

Copy
Kehastuudio ilusalongi omanik Krislin Kuuskemaa ja La Bianca omanik Brigita Anton lõpetasid koostöö.
Kehastuudio ilusalongi omanik Krislin Kuuskemaa ja La Bianca omanik Brigita Anton lõpetasid koostöö. Foto: Elu24 kollaaž

«Õigel ajal läks ta ära. Sel ajal oli ta abielumehega seal, sain õigel ajal lahti tast,» sõnab Kehastuudio ilusalongi omanik Krislin Kuuskemaa, kes alles hiljuti jagas üüripinda Jan Uuspõllu elukaaslase, La Bianca ilusalongi omaniku Brigita Antoniga. Brigita korjas aga oma kodinad päevapealt kokku ning lahkus. «Mulle soovitati mitte riskida – et ma võtaks oma asjad ja masinad ära, enne kui ta varastama hakkab,» põrutab Brigita.

Veebruari algul hakkasid kaks ilusalongi pidajat Brigita Anton ja Krislin Kuuskemaa koos äri tegema: firmad otsustati ühe rendipinna peale ära jaotada. Koostöö sai aga kiire lõpu, sest vaid viis kuud hiljem teatas Brigita ühismeedias, et otsib uut rendipinda. Mis siis täpsemalt juhtus?

«Õigel ajal läks ta ära. Sel ajal oli ta abielumehega seal, sain õigel ajal lahti tast,» vastab Krislin küsimusele, kas ta tegi hiljuti salongi koos Jan Uuspõllu elukaaslase Brigita Antoniga.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles