ARMAS KLÕPS «Isa võttis naise, päris toreda ka teise.» Karl Robert Saaremäe sai isa pulmas pulmapoja rolli

Elu24
Copy
Karl Robert Saaremäe
Karl Robert Saaremäe Foto: Marko Saarm

«Jätkus nalja, jätkus naeru, jätkus üleannetust, külaliste andekus — mind pani mõistma tõsiasja, jätkuv on ka Armastus,» kirjutab Karl Robert Saaremäe ühismeedias lüüriliselt isa pulmade kohta.

«Heh, käisin pulmas – pulmaisa polnud, a’ olin pulmapoeg. Mmhmm, mu Isa võttis naise, päris toreda ka teise,» kirjutab näitleja Karl Robert Saaremäe, lisades postitusele pildi, kus isa Üllar Saaremäe teda embab ja musugi teeb. 

«Jätkus nalja, jätkus naeru, jätkus üleannetust, külaliste andekus — mind pani mõistma tõsiasja, jätkuv on ka Armastus. Hoidkem, sõbrad, kokku või ka lahus, aga hoidkem teineteist!» jätkab Karl. 

Abiellumisest teatas sotsiaalmeedias Üllari värske abikaasa Ketlin, kes lisas Instagrami foto pulmakleidist ja jalas olevatest elektrisinistest kontsakingadest, hoides sõrmusega ehitud käes kaunist lillekimpu. «Saaremäe,» on ta kirjutanud pildi pealkirjaks, viidates uuele perekonnanimele.

Üllari ja Ketlini suhe soojenes tasapisi 2017. aastal ning paar tutvus «Viimase võmmi» võtetel, kus naine oli üks kostüümikunstnikest. 2018. aasta suvel teatas paar, et nende perre on oodata kaksikuid. Saaremäe sõnas siis väljaandele Aja Leht: «Eesti vabariigi juubeli puhul sünnib kaks väikest tüdrukut peagi siia ilma ja nende kaudu jätkub eesti rahvas kindlasti.»

Kaksikud nägid ilmavalgust 2018. aasta oktoobris ning tüdrukud said nimeks Eirin ja Freia.

2022. aasta alguses paar kihlus. Loe lähemalt sellest, milline kihlus välja nägi:

HURRAA 〉 Üllar Saaremäe pani kallimale sõrmuse sõrme: ootamatul ja teatraalsel moel, kõigi Ketlini sõprade ees

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles