VIDEO Kuula, kuidas kõlab maailmakuulus lugu Silvia Ilvese pereansambli esituses (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Silvia Ilves koos poegade Tristani ja Stefaniga
Silvia Ilves koos poegade Tristani ja Stefaniga Foto: Erakogu

«Meil on lihtsalt nii vinge kava tulemas,» ütleb Silvia Ilves 12. ja 13. augustil toimuvate kontsertide kohta, kus ta astub üles koos oma kahe pojaga. «Mulle nii meeldib muusikas vägesid juhatada,» ütleb tšellist ja jagab vahvat videot, kus harjutab lastega pillimängu Frank Sinatra loo järgi.  

«Kaks tšellot ja klaver! Väga vinge kava,» ütleb Silvia Ilves, kelle pereansamblit saab kuulata juba sellel laupäeval ja pühapäeval. 12. augustil korraldab SA Kihnu Kultuuriruum pereansamblite päeva Metsamaa pärimustalus, kus Ilves koos kahe vanema pojaga üles astub. 13. augustil toimub kontsert Anija Mõisas. «Anija Mõisa kontserdil on oodata lavale ka üllatusliiget, keda te iial ära ei arvaks,» ütleb Ilves salapäraselt. 

Ilves räägib Elu24-le, et oma pereansambliga tegelemine on tema jaoks suur rõõm. «Ma nii väga naudin seda,» ütleb ta, lisades, et poiste õpetamine nõuab temalt täielikku kohalolu. «Me alustasime kolm päeva tagasi Frank Sinatra loo «New York, New York» õppimisega, sest olen varem olnud muude üritustega hõivatud. Lastele muusika õpetamiseks vajan täielikku pühendumist,» avaldab nelja poja ema. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles