VIDEOINTERVJUU Festivali We Love The 90s peakorraldaja Bonnie Tyleri kummalisest erisoovist: tegime ühe hotelliga väga spetsiaalse kokkuleppe...

Copy
Bonnie Tyler
Bonnie Tyler Foto: IMAGO / Matthias Wehnert / Future Image / Scanpix

«Üldiselt oli kõik normaalne: šampanja, peenem viin, snäkid... aga paar nõudmist olid tähelepanuväärsed, positiivselt imelikud,» ütleb Tallinnas neli päeva kestva festivali We Love The 90s peakorraldaja Reno Hekkonens, kommenteerides artistide erisoove.

 

Festival We Love The 90s sai kolmapäeval avapaugu ning pidu vältab neli päeva järjest. Eesti muusikute kõrval saab laval näha ka maailmakuulsaid nimesid, nagu näiteks Cascada, Katrina ja legendaarne Bonnie Tyler. 

Festivali peakorraldaja Reno Hekkonens pajatas, millised on kuulsate artistide lavatagused soovid. «Üldiselt oli kõik normaalne: šampanja, peenem viin, snäkid... aga paar nõudmist olid tähelepanuväärsed, positiivselt imelikud. Näiteks Katrina (1997. aastal Eurovisiooni võitnud Katrina Leskanich – toim) tahtis spetsiaalselt Prantsusmaalt Provence'i piirkonnast pärit sinepit. Mille peale ta seda määrib, ma ei tea,» ütleb Hekkonens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles