KLÕPSUD Victoria Villig sai vanematelt unistuste sünnipäevakingi: olin hingetu ja nutsin 15 minutit

Chrislin Metsanurm
Copy
Victoria Villig
Victoria Villig Foto: Erakogu

Sisulooja Victoria Villig tähistas mais 23. sünnipäeva, mille puhul üllatasid vanemad tütart unistuste sünnipäevakingiga. «Olin hingetu ja nutsin esimesed 15 minutit,» räägib sisulooja. 

Mai alguses tähistas sisulooja Victoria Villig 23. sünnipäeva. Eesti ettevõtja ja suurfirma Bolt kaasasutaja Martin Villig ja abikaasa Mari-Liis üllatasid tütart eriti uhkel moel. 

«Kolm kuud tagasi saatsid vanemad mulle sünnipäeval selle,» jagab sisulooja Instagrami story's, kuidas ta sai sünnipäevaks ammu ihaldatud pileti Taylor Swifti kontserdile. 

Vanemate saadetud sünnipäevakaardile oli kirjutatud: «Victoria läheb Taylor Swifti The Eras tuurile, mis toimub 3. augustil 2023. aastal Los Angelses.»

Kaardi kujundus oli väga loov: põhjaks oli võetud Swifti tuuri plakat, kuhu oli lisatud ka pilt Victoriast endast. 

Victoria Villigu postitus
Victoria Villigu postitus Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Sisulooja jagab story'des, et ta oli Swifti kontserdist unistanud juba kümme aastat. «See, et sain tema kontserdile minna... ma ei oleks saanud rohkem põnevil olla,» märgib Villig. 

Loe pikemalt Victoria tegemistest: PERSOON 〉 Filmimonteerija ja sisulooja Victoria Villig elust USAs, ettevõtlusest ja iseendasse investeerimisest

Villig räägib, et see oli tema esimese rahvusvaheline kontsert. «Olin hingetu ja nutsin esimesed 15 minutit,» lisab ta. 

Ka sisulooja kontserdi-outfit (riietus – toim) oli inspireeritud Swifti muusikast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles