EMOTSIONAALNE VIDEO Sandra Bullock hülgas Hollywoodi, et kanda sureva eluarmastuse eest hoolt

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Sandra Bullock 31. märtsil 2022 filmi esilinastusel. Pärast seda pani Bullock Hollywoodi karjääri pausile
Sandra Bullock 31. märtsil 2022 filmi esilinastusel. Pärast seda pani Bullock Hollywoodi karjääri pausile Foto: AP/Scanpix

«Ma leidsin oma eluarmastuse,» kirjeldas näitleja Sandra Bullock oma kallimat Bryan Randallit. Aasta hiljem pani Bullock oma karjääri pausile, väites, et ta on väsinud ning soovib perele keskenduda. Tegelik põhjus võis olla aga kallima ravimatu haigus, mis möödunud nädalavahetusel 57-aastase mehe eluküünla kustutas.

Kui armastatud näitlejanna Sandra Bullock 2022. aasta märtsis oma filmi «The Lost City» esilinastuse ajal ilma fotograafist kallima Bryan Randallita punasele vaibale astus, teadsid vähesed, mida see tegelikult tähendas, vahendab Page Six. «The Lost City» ekraanipartner Channing Tatum oli teadupäralt üks vähestest, kes teadis, miks Bullocki partnerit näitlejanna kõrval ei olnud.

Pärast esilinastust nähti Bullockit avalikkuses harva. Keegi ei arvanud sellest midagi, sest juba filmi reklaamimise ajal teatas Bullock, et võtab aja maha ja teeb näitlemisest mõneks ajaks pausi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles