«Sain sõnumi, et parkimine maksis 20 eurot.» Tormi eest tasuta parklasse varjunud autojuhti tabas ebameeldiv üllatus

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Balti jaama turu Europargi parkimismaja 8. augusti hommikul kell 6. Tasuta parkimine tormihoiatuse tõttu
Balti jaama turu Europargi parkimismaja 8. augusti hommikul kell 6. Tasuta parkimine tormihoiatuse tõttu Foto: Teele Toova

«Kuna talvel kukkus 50-kilone jääkamakas auto esiklaasile ja kapotile, siis ei julgenud enam riskida,» räägib tallinlane Argo, kes esmaspäeval tormihirmus oma auto EuroPargi parklasse viis. Ehkki firma lubas tormi ajal parkimisteenust tasuta pakkuda, tuli Argole sõnum: maksu ta parkimise eest 20 eurot! «Olge mureta, parkimised eemaldatakse ja arvet ei tule,» ütleb EuroPark Eesti tegevjuht.

 

Parkimisoperaator EuroPark teatas esmaspäeval, et pakub oma parkimismajades sõidukitele tormi eest varjumiseks tasuta parkimist esmaspäeva õhtul kella kuuest kuni teisipäeval kella kümneni hommikul. Tallinnas ja Tartus täitusid parklad justkui valguskiirusel ning pilgeni täis parkimismajade ees looklesid järjekorrad. 

Võimalust Tornimäe parkimismajja auto jätta kasutas ka tallinlane Argo. «Kuna talvel kukkus 50-kilone jääkamakas auto esiklaasile ja kapotile, siis ei julgenud enam riskida, sest pean iga päev Tallinnast Raplasse tööle sõitma,» ütleb mees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles