FOTO Raadiokuulaja tegi Kethi Uibomäele ainulaadse kingituse

Elu24
Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Konstantin Sednev / Postimees

«Hakkasin uut reisi otsima, kus neid kanda saaksin,» kommenteeris MyHitsi hommikuprogrammi saatejuht Kethi Uibomägi kingitust, mille üks raadiokuulaja talle tegi.

Raadiot MyHits külastas täna hommikul leidlik raadiokuulaja Linde-Mari Maibach, kelle osav näputöö pani saatejuhtide silmad särama. Andekas käsitöömeister heegeldas raadiohäältele kaunid ülerõivad ning Kethi Uibomägi sai endale ainulaadse bikiinikomplekti.

«Mu esimesed custom bikiinid,» avaldas Uibomägi Elu24-le, «ja nii hea kvaliteediga bikiine pole kunagi kanda saanudki!» 

Uued bikiinid tähendavad aga uut reisi! «Hakkasin uut reisi otsima, kus neid kanda saaksin. Peaks kohe fotosessiooni ka planeerima,» lisas Uibomägi lõpetuseks.

MyHitsi saatejuht Andry Padar rääkis, et Maibach võttis raadiojaamaga ühendust juba mõni aeg tagasi. «Ta pakkus välja, et heegeldab kõikidele saatejuhtidele suvised riided. Võtsime mõõdud ja nüüd, kaks kuud hiljem saime endale selga uhked rõivad,» räägib Padar.

Andekas Linde-Mari heegeldas Kethile bikiinid ning Andryle ja Indrekule pluusid
Andekas Linde-Mari heegeldas Kethile bikiinid ning Andryle ja Indrekule pluusid Foto: MyHits

Linde-Mari on tõeline heegeldamise meister, kes on loonud hulganisti kaunist käsitööd. Naine tunnistas, et tema huvi näputöö vastu algas juba varases lapseeas. Heegeldamistuhina päris ta oma vanaemalt ning ta hakkas juba algklassides sõpradele salle valmistama. Nüüd on naine katsetanud erinevaid materjale ja on heegeldamiseks kasutanud isegi oma juukseid.

Kuula intervuud Linde-Mari Maibachiga SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles