Elina Nechayeva meenutab ootamatut telefonikõnet: mõtlesin, et mingi pervo helistab, aga... (1)

Elu24
Copy
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Konstantin Sednev

Ooperitäht Elina Nechayeva rääkis raadios Elmar oma suvistest tegemistest ning pajatas loo sellest, kuidas kuulus Hispaania laulja ja dirigent Plácido Domingo talle ühel õhtul ootamatult helistas. «Kell oli vist veidi enne 12 öösel, ma olin täitsa magama minemas,» meenutab Elina ootamatut kõnet.

Raadio Elmari hommikuprogrammi külastanud lauljatar Elina Nechayeval on olnud tegus suvi. Nimelt käib naine Itaalias oma uut plaati salvestamas. «Järgmise aasta alguses on oodata plaati,» ütleb Elina ootusärevalt.

Ooperilaulja tõdeb, et kevadel Kanal 2 eetris olnud «Tähtede täht», kus sai erinevaid muusikastiile proovida, on tema muusikat samuti mõjutanud. «Eks ma olen üleüldse niigi nii-öelda klassikalise muusika maastikul rebel ja reeglite rikkuja. Et kuidas klassikaline muusik teeb muid stiile, see on lubamatu,» naerab Elina. «Aga mulle tundub, et selline mõtteviis on minevik, peaasi, et tehakse kvaliteetselt ja ägedalt. Ja mis idee see saade mulle andis: teen sümfooniaorkestriga uuele plaadile ägedaid seadeid just tuntud pop- ja rokklugudest.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles