Ööklubi A.H.I. toob Tartusse New York'i legendaarse Studio 54 peomelu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse plakat
Ürituse plakat Foto: Ööklubi Ahi

Maailmas palju kõneainet pakkunud glamuurse New York`i ööklubi Studio 54 fenomen saabub üheks ööks ka emajõelinna Tartusse, kus pidutsejate ette astub kunagise disco-meka resident DJ Bert Bevans.

Reedes on salapära, sest vaid sel õhtul saab Tartu klubis A.H.I. tunda legendaarse ööklubi Studio 54 hõngu. Heade mõtete linna jõuab endise staarklubi resident-DJ Bert Bevans isiklikult, pakkudes pidutsejatele mõnusat muusikanaudingut.

Bert Bevans lubab, et tema plaadikohvris on lugusid nii vanemast ja uuemast diskoajastust kui ka mõnusat rokki ning house’i-sugemetega muusikat.

Ööklubi A.H.I. pakub külastajatele ainulaadset peoatmosfääri, suurepärast muusikaelamust ning lõbustavat valgusmängu.

Seitsmekümnendatel oli Studio 54 üks kuumemaid ööklubisid, mis muutis klubikultuuri igaveseks. See oli paik, kuhu seadsid õhtuti sammud Mick Jagger, Stevie Wonder, Liza Minelli ja paljud teised kuulsused. Studio 54 oli glamuurne kohtumispaik, kus pidutseti varajaste hommikutundideni ning sisse pääsesid vaid valitud.

A.H.I. avas oma uksed 2010. aasta sügisel, olles sealjuures üks uuemaid ja moodsamaid ööklubisid Tartus. Klubisse A.H.I. on oodatud «Ainult Head Inimesed» - tartlased ja nende sõbrad, kes vajavad värskust ja uut energiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles