RETROVIDEO «Kibe, kibe!» Rauno Märks tähistas abikaasaga 24. pulma-aastapäeva (1)

Elu24
Copy
Rauno ja Evelin Märks.
Rauno ja Evelin Märks. Foto: Raul Mee

Märksõnaga «Kibe!» jagab raadiohääl Rauno Märks ühismeedias 24 aasta tagust hetke oma pulmapäevast. 

7. augustil tähistasid raadiohääl Rauno Märks ja tema abikaasa Evelin 24. pulma-aastapäeva. Pulmapäeva meenutamiseks jagas Märks ühismeedias videoklippi, kus üksteisele õrnalt suud antakse.

Paar tähistas 24. pulma-aastapäeva Pärnus.

«Minu vundament, tugisammas, täpp i-l ja kirss tordil! 24/7 nõuandeliin Evelin! Suur aitäh sulle nende koduste ülikiirete hommikute korraldamiste eest, et ma jalg üle põlve saaks raadios kohvi juua ja inimesi lõbusa jutuga tööle saata,» tänas juuni alguses aasta raadiohääle tiitliga pärjatud Rauno Märks ühismeedias oma abikaasat.

«Kena, kui mees oskab väärtustada ja julgeb seda ka välja öelda,» märgiti kommentaarides. «Üks imeline perekond, keda eeskujuks tuua. Seda armastust ja austust, mis seal perekonnas valitseb, on juba kaugele näha,» lisas teinegi.

Rohkelt retrojäädvustusi

Ent toredaid retrojäädvustusi enda ja Evelini suhtest on raadiohääl Instagramis ka varem jaganud.

«Elagu Valdo Jahilo! Meie pulmaisal on täna suur juubelisünnipäev! Sitkust ja jõudu soovib perekond Märks,» hõiskas Retro FMi hommikuprogrammi saatejuht mullu 27. jaanuaril ühismeedias Valdo Jahilo 50. sünnipäeval.

Pilt on tehtud 1999. aasta suvel Tartus Toomemäel, kus Märks oma kaasa Eveliniga abiellus. Kommentaaridest selgus, et Märkside pulm on olnud Jahilo ainuke pulmajuhtimine.

«30 aastat tagasi kutsusin kena neiu tantsima. Sain teada, et ta nimi on Evelin. Meil oli väga tore ja on siiamaani! Rändame koos aastates 1993–1999 ja siis ka tänapäeva,» jagas raadiohääl tänavu kevadel toredaid retroklõpse.

Evelin ja Rauno Märks kohtusid Alari Kivisaare korraldatud noorte diskorite konkursil Tartus klubis Rukkilill, kui mõlemad olid alles keskkooliõpilased. Nad abiellusid 7. augustil 1999. aastal Tartus. Märksidel on kolm tütart: Mia Marii (21), Lii Heleen (19) ja Keira Isabel (12).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles