VALUS KAOTUS Sandra Bullocki pikaajaline partner suri kõigest 57-aastasena

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitlejanna Sandra Bullock
Näitlejanna Sandra Bullock Foto: AP Images / Scanpix

Sandra Bullocki pikaajaline partner, fotograaf Bryan Randall suri kõigest 57-aastasena. Bullocki kallim, kelle kõrval näitlejanna mehe viimaste hetkedeni viibis, suri raske haiguse tagajärjel. 

Näitlejanna Sandra Bullocki pikaajaline partner, fotograaf Bryan Randall suri laupäeval, 5. augustil kõigest 57-aastasena. Randalli lahkumist kinnitas mehe perekond esmaspäeval, lisades, et fotograaf suri pärast kolm aastat kestnud võitlust ALSi ehk amüotroofilise lateraalskleroosiga, vahendab People.

«Bryan tegi valiku hoida oma võitlust ALSiga privaatsena ja meie, kes me tema eest hoolitsesime, austasime tema soovi,» avaldas Randalli perekond esmaspäeval.

ALS algab sageli lihaste tõmblemisest ja jäseme nõrkusest või kõnehäirest, vahendab Postimees. Lõpuks mõjutab ALS liikumise, rääkimise, söömise ja hingamise eest vastutavaid lihaseid, nii et inimene ei suuda neid kontrollida. Haigus lõpeb surmaga ja seda pole võimalik välja ravida.

«Oleme tohutult tänulikud väsimatutele arstidele ja hämmastavatele medõdedele, kellest said meie toakaaslased, kes ohverdasid sageli oma pered, et olla meiega,» tänas perekond meditsiinitöötajaid. «Praegu palume privaatsust, et leinata ja leppida sellega, et jätame Bryaniga hüvasti.»

Sandra Bullocki õe sõnul oli näitlejanna haiguse ajal oma partnerile palju toeks, vahendab Page Six. Lisaks avaldas näitlejanna õde, et Bullock oli oma partneri kõrval, kui mees viimased hingetõmbed tegi. 

Bullock ja Randall kohtusid 2015. aasta jaanuaris näitlejanna lapse sünnipäeval. Randall oli palgatud fotograafiks. Mõni kuu pärast kohtumist hakkasid nad käima ja tegid oma suhte avalikuks 2015. aasta augustis. Kuigi paar jäi mitmel korral paparatsode kaamerate ette, ei kommenteerinud Bullock ja Randall oma suhet avalikkuses tihti.

Näitlejanna rääkis paar aastat tagasi pulmaplaanidest. «Leidsin oma eluarmastuse. Meil on kaks imelist last, kolm,» viitas Bullock Randalli tütrele, «see on parim asi üldse.» Sandra Bullockil on varasemast kaks last: 13-aastane poeg Louis ja 10-aastane tütar Laila.

2021. aasta detsembris antud intervjuus ütles ta, et ei vaja abielutunnistust selleks, et olla hea partner ja ema. «Mulle ei pea ütlema, et pean olema toeks ka kõige raskematel aegadel. Mulle ei pea ütlema, et ma pean hea mehega tormi üle elama,» viitas Bullock abieluvannetele. 

Mõni kuu hiljem, 2022. aasta märtsis avaldas Bullock, et astub näitlemisest sammu kõrvale, et olla oma perekonnaga: «Praegu, ja ma ei tea kui kaua, pean olema kohas, mis teeb mind kõige õnnelikumaks. [...] Tahan kogu aeg olla oma laste ja perega.»

Hiljem avaldas Bullock, et ta ei loobu näitlemisest, kuid ei taha mõnda aega kaamera ees olla. «Ma ei taha tegutseda mitte kellegi teise graafiku järgi peale enda oma. Ma olen nii läbipõlenud. Ma olen nii väsinud ja ma ei ole võimeline tegema tervislikke ja tarku otsuseid ning ma tean seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles