«LUSTLIK REIS KORFUL» Katrin Lust uuest reisisaatest: eelmisel aastal tehtud vead said paranduse

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Katrin Lust toob oma uue reisisaatega paradiisisaare koju kätte.
Katrin Lust toob oma uue reisisaatega paradiisisaare koju kätte. Foto: Erakogu

«[Eelmine kord] filmisime nii, et ninast veri väljas ehk lõpuks tuli ikkagi välja nagu tööreis. See aasta saime tõesti korralikult puhata ja olime reisi paremini planeerinud,» tunnistab ajakirjanik ja saatejuht Katrin Lust. Kui esimese reisisaate ajal palju hinge tõmmata ei saanud, siis seekord on kõik teisiti.

28. augustil stardib Kanal 2 eetris meeleolukas minisari «Lustlik reis Korful», kus ajakirjanik ja saatejuht Katrin Lust väisab oma perekonnaga Vahemere pärliks nimetatud Korfu saart. Looduskaunis paigas veedetakse kokku 12 põnevat päeva ja kosutavat ööd ning avastatakse selle imekauni paiga eri külgi.

«Meile tundus, et lapsega reisimiseks ei sobi kõik valikud, kus me varem käinud oleme. Päris nii ei ole, et hüppad lennukile ja lendad Mehhikosse või Floridasse,» selgitab Lust. Eelmine aasta oli tema sõnul tore Itaalias ja igal pool mujal autoga seigelda, aga siis oli ka lihtsam, sest tütar Olivia oli väike rinnalaps ja magas suurema osa ajast. «Nüüd on Olivia aga juba jalad alla saanud ja tahab maailma avastada. Maksimum, mis ta paigal püsib, ongi umbes Tallinna-Tartu ots. Selle järgi püüdsime ka sihtkohta valida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles