Katrin Lust toob oma uue reisisaatega paradiisisaare koju kätte (1)

Elu24
Copy
«Lustlik reis Korful» stardib Kanal 2 eetris 28. augustil
«Lustlik reis Korful» stardib Kanal 2 eetris 28. augustil Foto: Erakogu

28. augustil stardib Kanal 2 eetris meeleolukas minisari «Lustlik reis Korful», kus ajakirjanik ja saatejuht Katrin Lust väisab oma perekonnaga Vahemere pärliks nimetatud Korfu saart. Looduskaunis paigas veedetakse kokku 12 põnevat päeva ja kosutavat ööd ning avastatakse selle imekauni paiga erinevaid külgi.

 

Korfu on eriline mitmel moel ning sellel on rikas ajalugu ja sügav kultuuriline pärand. Saar on kuulus oma lopsaka looduse ja kaunite rannajoonte poolest. Korfu on ka seesama saar, millest kirjutas raamatu kuulus kirjanik Gerald Durell. Suurbritanniast pärit looduskaitsja ja kirjaniku Durelli raamat «Minu pere ja muud loomad» jutustas Korfu kirevast loomariigist ja lopsakast loodusest.

«Mäletan, et kui ma lapsena seda raamatut lugesin, tundus Korfu justkui paradiisisaar, kuhu minemisest võis üks 80ndatel Eestis sündinud laps ainult unistada,» räägib Lust.

Katrin Lust Korfu saarel
Katrin Lust Korfu saarel Foto: Erakogu

Lisaks rannapuhkusele ja päikesevannide nautimisele on pere planeerinud külastada saare ajaloolisi vaatamisväärsusi, proovida kohalikku toitu ning kohtuda sealsete elanikega, et saada parem arusaam saare igapäevaelust ja traditsioonidest.

«Lustlik reis Korful» alustab 28. augustil Kanal 2s.

Katrin Lust toob oma uue reisisaatega paradiisisaare koju kätte
Katrin Lust toob oma uue reisisaatega paradiisisaare koju kätte Foto: Erakogu
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles