TUVIPOST? Võrus kleebiti hädise linnu jala külge kilekotikeses sõrmus

Elu24
Copy
Võrus kleebiti tuvi jala külge kilekotikeses sõrmus
Võrus kleebiti tuvi jala külge kilekotikeses sõrmus Foto: Elu24 kollaaž

«Eriti kummaline leid täna Realiseerimiskeskuse nurga taga: hädise tuvi jala küljes kleeplindiga sõrmus kilekotikeses,» jagab võrukas Ene Facebooki grupis pilti väidetavalt tänavalinnu küljest leitud ehtest.

Võrukate Facebooki grupis jagati pilti eriti kummalisest leiust: tuvi jala küljest leitud sõrmus. Postituse kommentaariumis heidetakse nalja, et keegi tahtis tuvipostiga abieluettepanekut teha. «Ebaõnnestunud kosimine...» iroonitseb teine. Kolmas aga mainib, et see võis olla märk leidjale.

Ja seda ehte leidja Ene tunnebki. «Ma ise loodan, et see oli märk teispoolsusest – nimelt kolm päeva tagasi lahkus ootamatult mu armastatud yorkitüdruk [Yorkshire'i terjer – toim],» jagab naine.

On ka neid, kes sellise käitumise peale pahameelt väljendavad ning tegu loomapiinamiseks nimetavad. Kuid uurides, mis tuvist sai, vastab Ene naljaga: «Kuller lahkus meie maja juurest pärast saadetise kohaletoimetamist.»

Foto: Kuvatõmmis Facebooki grupist

Tuvipost oli üks parimaid sidevahendeid esimese maailmasõja ajal. Räägitakse, et tuvid toimetasid kohale koguni 95 protsenti teele pandud sõnumitest.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles