NÄDALAPROGNOOS Ees on väga sügavatähenduslikud pöörded: nädalalõpp tuleb transformatiivne

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 7. kuni 13. august 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Ees on päris eriline ja sügavalt tähenduslik nädal, mille peategelaseks on jätkuvalt retrograadselt liikuv Veenus

Nädal toob kaasa küpsemise ja selginemise, et mis peaks meie elust lahkuma ning millised uued seemned tahavad sündida. Nädalavahetusel toimub sümboolne Veenuse ümbersünd - see planeet väljendab meie kõige südamelähedasemaid väärtusi ning kõike, mis teeb elu nauditavaks ja elamisväärseks. Loomulikult käivad sinna alla ka kõik teemad, mis seotud suhete ja armastusega.

Lisaks hakkab ka taevalaotuse eredaim täht Siirius uuesti tõusma - Eestis pole seda küll veel palja silmaga näha, kuid mujal maailma paigus hakkab ta juba ilmuma pärast kuid pildilt kadunud olekut. See aeg on olnud iidsete kultuuride jaoks alati väga tähenduslik ning arvati täitvat meid uue valguse ja väega. 

Nädalavahetust kaunistab ka perseiidide tähesadu, mis satub seekord ka Veenuse sünni ja Siiriuse tõusu ajale - imelised kokkulangevused. Igal juhul tasub hoida oma tähelepanu ja fookust kõrgel. Need seisud annavad meile võimaluse iseendas ja oma eludes midagi väga sügaval tasandil muuta. Miks mitte saata oma südamesoove teele, kui näete tähti langemas. 

Et elu oleks veelgi põnevam, siis Veenuse ümbersünni ajal satub Veenuse ja Päikesega täpsesse ühendusse ka asteroid DNA, mis on seotud esivanematelt ja geenidega pärandunud infoga. Siin võib avalduda ja muutuda sügaval geneetilises mälus olev info. Mõne kraadi kaugusele jääb aga asteroid Kaali, mis väljendab elujõudu selle kõige puhtamal ja tooremal kujul ning samuti Kundalini energiat. Võib öelda, et eesoleva nädalalõpu seisud soosivad väga sügavaid transformatsioone.

Ainulaadne võimalus

Naistel, kes tunnevad oma Veenuse teekonna vastu sügavamat huvi ning soovivad kogeda midagi erilist, on võimalus osaleda nädalalõpul retriidil, milles Püha Transformatiivse Tantratantsu praktika (Virge Kuivjõgi juhendusel) on ühendatud uue Veenuse tsükli (Veenuse teekondi avab Margit Korbe) sünni ja loomisega.

Maagilise retriidi käigus toimub oma naiselikkuse avamine, aga ka Veenuse tsükli pühitsemine ja teadlikult sellega koosloomesse astumine, mis paneb meie elus uued õied avanema järgmise aasta ja kaheksa kuu jooksul.

Lisaks aitab retriit läbi alanud Veenuse retograadi oma sügavam naiselik kese leida ja sellele toetuda.

Tutvu lähemalt siin: Püha Veenuse Tants.

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval liigub Veenus ühenduses Lilithiga - seoses Veenuse retrograadse (näiliselt tagurpidi) liikumisega kogeme seda ühendust seekord kolm korda. Esimene oli 28. juunil, teine on 8. augustil ning viimane tuleb 9. oktoobril. Selle ühenduse eesmärk on viia meid kontakti mingi äärmiselt sügava soovi või igatsusega, mis samas on meile justkui keelatud. Võime olla selle soovi täitumise ääre peal, ent siis meid tõrjutakse või jäetakse kõrvale. Tegelikult aga räägib see millestki meie enda sees, mida pole endale lubanud.

Selle seisu ajal võivad ärgata väga kirglikud tunded, mis järgmisel hetkel pöörduvad frustratsiooniks ja vihaks, seejärel jälle kireks tagasi. Meie kogemuses ärkab see miski, mida oleme justkui alati soovinud, kuid pole saanud. See võib olla ka vaid tunnetuslikul tasandil - tunne, mida oleme soovinud kogeda. Ent see võib olla seotud ka otseselt mateeria ja asjadega. Oleneb individuaalsetest seisudest.

Lõplik lahendus või selgus selles küsimuses saabub aga 9. oktoobri paiku. Praegu aga võime vaadata tagasi, mis juhtus juuni lõpus, ning kogeda sellega seoses uusi tundeid. 

Kolmapäeval jõuab Veenus kvadraati Uraaniga, tuues teele ootamatud ja üllatavad arengud suhetes ja väärtustes. Siin leiab aset mingisugune lahtirebimine liigsetest köidikutest ja ahelatest, kiindumustest. Kes ise ei taha lahti lasta, sellele orkesteerib universum vastavad sündmused. Praegu on vajadus emotsionaalse distantsi ja rutiinivabaduse järele. Seda nii suhetes kui ka rahaasjus. 

Samal ajal võivad sattuda teele üllatavad inimesed, kes juhatavad meid uutesse suundadesse. Ent see ei tähenda midagi pikaajalist - need lahtimurdvad ja värskendavad arengud teenivad oma eesmärki siin ja praegu. 

Neljapäeval on Merkuur trigoonis Jupiteriga, mis toetab suhtlemist ja plaanide tegemist ning avab inimesed positiivsematele perspektiividele. See muudab meele kergemaks ja optimistlikumaks ning lihtsalt on tunda lootust. Vestlused on innustavad, lõbusad ja mõnusad. Lisaks on seis hea ka reisimiseks, matkamiseks ja liiklemiseks - kõik läheb sujuvalt ja probleemid ei tekigi või lahenevad iseenesest. Mõistus töötab hästi ja paistab, et kõik ei olegi nii halvasti, kui mõni aeg tagasi tundus.

Reedel viibib Marss kvinkunksis Chironiga, näidates meile, kuidas saaksime oma tegevust parandada ja muuta. Selle seisu mõju võib esialgu tekitada ebamugavust ja isegi ebakindlust, kuna tahtejõud ja tegutsemissuund oleks justkui haavatud. Ent see on esimene samm tervendavast protsessist. Eriti põhjustab see ebamugavust just meesaspektile - nii iseenda sees kui endast väljaspool. Võib tunduda, et keegi ei oska otsustavaid samme teha ja ka kõige parema tahtmise juures kukub asi kuidagi vildakalt välja. 

Siin tuleb lihtsalt usaldada protsessi.

Laupäeval jõuab Päike trigooni Chironiga - see on täpsemalt 12. augustil kell 21.12. Seis on seotud oma minapildi ja isiksuse tervendamisega. Ühelt poolt teeb see inimesed tundlikumaks, kuna nad tajuvad kergemini, mis neis on «katki» või valesti. Harmooniline aspekt trigoon toob aga võimaluse oma isiksusega seotud haavaga leebelt tegeleda ning seetõttu on see kokkuvõttes rohkem tervendav kui haigettegev.

Päev sobib ideaalselt igasuguseks teraapiaks, aga ka lähedastega suhtlemiseks ja ühiseks ajaveetmiseks, kuna kellegi jaoks võib see osutuda vägagi tervendavaks kogemuseks.

Pühapäeval kell 14.15 jõuab Päike ühendusse Veenusega - retrograadne Veenus asub nüüd meie jaoks täpselt Päikese ees ehk Maa ja Päikese vahel. Sel ajal on Veenus oma orbiidil Maale kõige lähemal. Kõik, mida kogeme, filtreerub läbi Veenuse. Siin saab alguse uus Päikese-Veenuse tsükkel, mis jääb kestma kuni 2025. aasta märtsini. 

Kuidas on armastuse tähendus sinu jaoks kasvanud ja muutunud? Milliseid väärtusi soovid oma ellu selle uue tsükli käigus tuua? Kuidas on lood enesearmastusega? Milline on su suhe raha ja mateeriaga? Kas tunned, et naudid elu? Kas on midagi sellist, mida sinu suhtes veel pole, kuid sooviksid suhtes kogeda? Kui oled üksi, mis on need peamised kvaliteedid, mida uuest suhtest sooviksid leida? Naised võivad mõelda, milliseid oma naiselikke jooni nad soovivad arendada või rohkem esile tuua. Mehed võiksid aga pöörata rohkem tähelepanu oma sisemisele naisaspektile, aga samuti seda peegeldavale naisele, kes on elus nende kõrval. 

Selle ühenduse ajal toimub just sedalaadi uute seemnete loomine. Esimesed tulemused hakkavad ilmnema umbes 3 kuni 6 kuu pärast. 

Juba esmaspäeval jõuab ka Veenus trigooni Chironiga, tuues kaasa pehmenemise ja tervenemise ühes südamehaavas, mis seotud kas armastuse, naiselikkuse või väärtustega.

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kella 13.38–16.05

Reedel kell 20.27 – laupäeval kell 01.52

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles