SUUR GALERII 40 000 FÄNNI! Depeche Mode andis Lauluväljakul raju kontserdi

Copy
Depeche Mode'i kontsert, 6. augustil Tallinna Lauluväljakul
Depeche Mode'i kontsert, 6. augustil Tallinna Lauluväljakul Foto: Konstantin Sednev

Depeche Mode'i ainuke Baltimaade kontsert toimus 6. augustil Tallinna Lauluväljakul. Tallinna kontserdi soojendajaks oli Saksamaa tõusev täht Hope. Kui jäid piletitest ilma või ei saanud kohale minna, siis vaata Elu24 galeriist, mis möll kohapeal käis!

2020. aasta Rock & Roll Hall of Fame’i vastu võetud bänd Depeche Mode annab 2023. aastal välja uue albumi, mida toetab maailmaturnee. «The Memento Mori Tour» toetab bändi peagi ilmuvat 15. stuudioalbumit «Memento Mori», mis ilmub 2023. aasta kevadel. 

Dave Gahan ja Martin Gore ütlesid, et Live Nationi korraldatud turnee algab Põhja-Ameerika turul eriürituste sarjaga, mis algab 23. märtsil, enne kui bänd suundub Euroopasse oma suvisele staadioniturneele. Loetud kuupäevadel esinesid nad Põhja-Ameerikas muu hulgas sellistes legendaarsetes kohtades nagu New Yorgi Madison Square Garden, Chicago United Center, Los Angelese Kia Forum ja Toronto Scotiabank Arena. Seejärel alustas bänd 16. mail oma Euroopa staadioniturneed, jõudes Stade de France’i Pariisis, Berliini olümpiastaadionile, Milano San Siro staadionile ja Londoni Twickenhami staadionile.

Depeche Mode’i suurimateks hittideks on seni olnud «Enjoy The Silence» (1990) ja «Personal Jesus» (1989).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles