Elon Musk lubab Twitteri kasutajatele rahalist õigusabi

Sten Talivee
Copy
Elon Musk
Elon Musk Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters / Scanpix

Sõnumiplatvormi X (endine Twitter – toim) omanik miljardär Elon Musk kirjutas laupäeval, et on valmis pakkuma Twitteri tõttu hätta sattunutele rahalist õigusabi. «Kui selline asi peaks juhtuma, siis Twitter rahastab teie õigusabikulusid,» kirjutas Musk.

Mõne nädala eest selgus, et Twitter vahetab nime ja sinisest linnukesest saab minevik. Reutersi andmetel ostis Elon Musk eelmise aasta oktoobris Twitteri ning tänaseks on ta muutnud ettevõtte nime X Corpiks. Ärimees on seda meelt, et «säutsumine» talle kuuluval platvormil peab saama uue näo ning ta möönis, et nime oleks pidanud juba varem muutma.

Sel nädalavahetusel andis aga Musk teada, et on valmis teatud tingimuse korral pakkuma Twitteri kasutajatele rahalist õigusabi. 

«Kui teie tööandja kohtles teid ebaõiglaselt, kuna olete sellel platvormil midagi postitanud või meeldivaks lisanud, siis rahastame teie õigusabikulusid. Limiiti pole, palun andke meile juhtunust teada,» kirjutas Musk eile.

Musk aga ei täpsustanud, kuidas täpsemalt temaga ühendust võtta saab ning millised on õigusabikulude rahastamise täpsemad kriteeriumid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles