KLÕPSUD Hendrik Terras käis tätoveeringut tegemas. «Mu valija võtab mind praegu vastutusele.» (2)

Elu24
Copy
Hendrik Johannes Terras.
Hendrik Johannes Terras. Foto: Taavi Sepp

Hendrik Terras jagab ühismeedias videot oma viibimisest tätoveerimissalongis. «Rivo on mu valija, ta võtab mind praegu vastutusele,» ütleb Terras mehe kohta, kes tema käsivarrele pilti maalib.

Poliitik ja riigikogu liige Hendrik Terras jagab Facebooki story's videot, kus ta lamab suure aknaga valgusküllases ruumis ning talle teeb parasjagu tätoveeringut mees, keda Terras peab andekaks tätoveerijaks.  

Poliitik Hendrik Terras tätoveerija juures
Poliitik Hendrik Terras tätoveerija juures Foto: Ekraanitõmmis videost.

«Rivo on väga andekas kunstnik,» ütleb Terras. «Täna on see olnud piinakamber,» jätkab ta viidates sellele, et tätoveerimine on väljakannatamatult valus. «Rivo on mu valija, ta võtab mind praegu vastutusele,» ütleb Terras humoorikalt. 

Hendrik Terras tätoveerija juures
Hendrik Terras tätoveerija juures Foto: Ekraanitõmmis videost.

Kas tätoveeringul on ka eriline tähendus ning kaua poliitikul tätoveerija juures aega läks, seda Terras täpsustada ei soovi. «Kõik, mida ma sellel teemal jagada soovin, oli nähtav minu sotsiaalmeedia loost,» ütles Terras Elu24-le. 

Hendrik Terras
Hendrik Terras Foto: Ekraanitõmmis videost.

Brigitte Susanne Hundi endine peika Terras on nüüd koos kauni Mariaga. Kevadel tuli Elu24 toimetusele vihje, et Terrase uus kallim on Eesti 200 liige, saarlanna Maria Pihlak. «Koos jalutatakse nii Tallinna tänavatel kui kolatakse ka ööistungitel riigikogu koridorides,» ütles vihje saatja. 

Terras on kinnitanud, et Pihlak on tema uus väljavalitu. «Kohtusime juba mõnda aega tagasi ühiste tuttavate kaudu. Aga paar oleme olnud kevadest,» rääkis poliitik Elu24-le. 

KLÕPS 〉 Hendrik Terras tutvustab vikerkaare all oma värsket kallimat

Hiljuti andsid Terras ja Pihlak intervjuu Kroonikale, kus rääkisid oma suhte arenemisest ja andsid teada, et plaanivad peagi ka kokku kolida.   

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles