UNISTUSTE PIDU Räppar Arop tähistas pisipoja sünnipäeva eriti suursuguselt

Elu24
Copy
Räppar Uku Arop.
Räppar Uku Arop. Foto: Eero Vabamägi

Uku Arop ja Jaanika Vink tähistasid 30. juulil enda poja Enki teist sünnipäeva. Tähtsa sündmuse puhul korraldati pojakesele suursugune pidu, kust võis leida kõike, millest pisipõnnid unistada võiksid. Vaata pilte ja videoid!

Kaks aastat tagasi isaks saanud räppar Uku Arop pidas nädalavahetusel poja auks maha vägeva sünnipäevapeo ning jagas sellest jäädvustusi Instagramis.

Eriliseks päevaks rentisid lapsevanemad Uku ja Jaanika Vink nii pehme mänguväljaku kui ka täispuhutava batuudimaja, kus pisipoeg koos külalistega lõbusalt aega veetis. Plats oli kaunistatud ohtrate õhupallide, lillede, loomade kujukeste ja Enki piltidega. Külalistele pakuti sushit ja pannkooke.

Jaanika jagas samuti Enkiga imearmsaid pilte ja videoid, kus oli näha, et peol lõbutseti täies hoos. Naise sõnul veetis Enki enamus osa sünnipäevast just pehmel mänguväljakul ning soovitas seda teistelegi lapsevanematele.

Uku ja Jaanika jaoks on poja sünnipäeva puhul suurejoonelise peo korraldamine juba traditsiooniks saanud. Ka eelmisel aastal peeti maha suursugune džungli-teemaline pidu.

9. mail 2021 teatas Arop Instagrami vahendusel, et tema kallim Jaanika Vink on lapseootel. «Mina ja mu elu Armastus ootame last! Me pole varem olnud õnnelikumad kui praegu!» Räppar tunnistas siis, et tema suurim unistus, saada isaks, on täitumas!

Samal aastal otsustas paar ka kihluda. Selle aasta jaanuaris ilmus aga muusikaauhindade galale Arop üksi. Nii Aropi kui Jaanika Vinki sotsiaalmeedia kontodel on alles vaid üksikud ühised fotod ja kumbki teineteist enam Instagramis ei jälgi.

Kui toimetusele teadaolevalt on kihlatute vahel juba pikemat aega mõra, siis Arop ega Jaanika seda kinnitanud ega ümber lükanud ei ole. Nõnda jääb õhku küsimus, kas tänaseks on paar suhtes pausi teinud või on nende suhe täielikult purunenud. Välistada ei saa ka seda, et põhjust muretsemiseks tegelikult ei olegi. Poja sünnipäev möödus ju ühiselt tähistatud ning tundub, et lapsevanema kohustusi paari omavaheline armuelu ei takista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles