KUULA Púr Múdd tegi seda taas! Nublu ja Paris Hiltoni kohtumisest valmis meeleolukas lugu

Sten Talivee
Copy
Púr Múdd ja Grete Paia
Púr Múdd ja Grete Paia Foto: Raadio Elmar

Púr Múdd, kes alles kuu alguses keeras Brigitte Susanne Hundi legendaarse loo uueks suviseks hitiks, on nüüd valmis saanud loo Nublu ja Paris Hiltoni kohtumisest. «Paris, ütle tere minu kodulinnale Keilale,» kõlab räppari legendaarne inglise keelne lause loo alguses.

Suvi on pannud inspiratsiooni totaalselt vohama Púr Múddil. Nimelt on bändi sulest ilmunud uus suvehitt, mis sisaldab räppar Nublu legendaarseid sõnu kui ta kohtus Paris Hiltoniga.

«Paris, say hi to my hometown Keila,» ütleb Nublu loo alguses. Sellele lausele on lisatud aga rütmikas muusika ning lühimuusikavideo Keila linna sildi juures. Bänd reklaamib välja, et on peagi üles astumas ööklubis Pärnus, kus saab ilmselt ka uut värsket remiksi kuulda.

@purmudd zei hai eeh du mai hõum daun of geila ja näeme homme Pärnus, klubi Sugar 🤟🏼 #eesti #eestitiktok🇪🇪 #nublufy #parishilton ♬ original sound - purmudd

«Tegelikult hästi lihtne, meile meeldib vahvaid väljaütlemisi pahupidi keerata ja need väikesteks lauludeks teha,» märkis Púr Múdd, et ka kontserditel on nad valmis remix'i esitama vaid rahva tungival soovil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles