VIDEO Raekoja platsil asotsiaalile ämbritäie vett pähe valanud staarjuuksur Alar Kuzmin: mida ma siis tegema pean, kui see lehk tuleb üles (4)

Copy
Tartu juuksur Alar Kuzmin
Tartu juuksur Alar Kuzmin Foto: Kuvatõmmis saatest «Kuuuurija»

«Ma osalen iga päev mingis happening'is vastu tahtmist. Saaks selle õhu puhtaks,» räägib Tartu juuksur Alar Kuzmin. Viimase sõnul on ta aastaid rinda pistnud salongi all toimetavate asotsiaalidega. «See lehk tuleb siia ülesse juuksurisalongi. Kogu see jama on siis akna all.»

TikTokis levib video sellest, kuidas Tartu Raekoja platsi lähistel juuksurisalongi omav Alar Kuzmin valas maja ees pingil istunud asotsiaalile kraesse ämbritäie vett. 

«Jaa, jaa,» kinnitas Alar Kuzmin toimetusele, et taoline intsident tõepoolest aset leidis. Tartu mainekas juuksur jagas kõnealusest juhtumist videot ka enda Facebookis, ent kustutas selle hetk hiljem. «Ma olen Raekoja platsil salongi pidanud 14 aastat ja need asotsiaalsed indiviidid loobivad inimesi n-ö karkudega, kiusavad ja häirivad nii kohalikke kui turiste,» väidab Kuzmin. «Kui see koht on täpselt Raekoja plats, kus inimesed joovad keset päeva viina ja õlut, siis minu jaoks ei ole see okei,» selgitab ta, miks sedamoodi käitus. «See lehk tuleb ülesse. Ma osalen iga päev mingis happening'is vastu tahtmist. Saaks selle õhu puhtaks, aga see ei ole võimalik. See lehk tuleb siia ülesse juuksurisalongi. Kogu see jama on siis akna all.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles