Video: 15-aastane tüdruk on nagu ehtne elus nukk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: youtube.com/VenusAngelic

Londonis elav 15-aastane Venus Angelic teeb kõik, et välja näha nagu ehtne portselannukk.

Neiu on suure tuntuse saavutanud Youtube'i videotega, milles jagab meiginippe ja muid õpetusi, kuidas nukuga sarnaneda, vahendab Huffington Post.

«Mõned inimesed küsisid mult, kuidas ma oma meiki teen. Otsustasin õpetuse Youtube'i üles laadida,» seletas Angelic telesaatele «RightThisMinute».

Angelic on nukuks riietunud juba viimased kaks aastat ning teda inspireeris animekultuur, mida ta hakkas armastama, kui elas paar aastat Jaapanis.

See ei mõjutanud ainult tema välimust, vaid ka häält, mis kõlab nagu beebilik versioon Yoko Onost. Angelic rõhutas, et hääl on ehtne.

«Jah, loomulikult on see mu tõeline hääl. See kõlab ilmselt teistmoodi sellepärast, et räägin viit keelt ja kõik aktsendid sulanduvad kokku,» ütles neiu.

Ema kiidab tütre elustiili heaks.

«Tema meelest on see nunnu. Ma ei usu, et sellest kunagi loobun. Ma lihtsalt kasvan oma stiiliga kokku ja teen edaspidigi seda, mida armastan,» ütles Angelic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles