SOOVID TÄITUVAD Kristi Timmer aitab ka viljatuid naisi. «Tänu mulle on tal täna pisike roosa jopega tüdrukutirts.» (1)

Elu24
Copy
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Mihkel Maripuu

Kristi Timmer jagab oma fännidega südamlikku hetke sellest, kuidas väikesed asjad võivad päeva muuta. «Need lilled tõi mulle üks pisikene roosa jopega tüdruk,» väidab Timmer, et tänu tema teadmistele on siia ilma sündinud kuus beebit. 

Kirsti Timmer jagas Instagramis mõtlemapanevat videot, kuidas iga päeva eest siin ilmas tasuks tänulik olla. «Praegu on küll selline pisardamise koht,» alustab Timmer oma positust, viidates punastele lilledele tema taga.

«Need lilled tõi mulle üks pisikene roosa jopega tüdruk,» räägib naine, et lilled toonud tüdruk on täna siin maailmas ainult tänu talle. «Nii ütles tema ema.» 

Nimelt soovisid väikese tüdrukutirtsu vanemad aastaid beebit saada, kuid see ei õnnestunud mitte kuidagi. «Lõpuks tuli tema ema minu juurde ja tegi kõik nii, nagu ma ütlesin,» räägib Timmer, et tänu sellele on paaril imearmas laps. 

Timmer jagab, et kokku on kuus last, kes on sündinud siia ilma tänu tema maagilistele teadmistele. «See on nii armas, et ma tahaksin õnnest nutta,» lõpetab Timmer südamliku postituse. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles