Epp Petrone hoovis süttis põlema sinna kihutanud bemm. «Olen praegugi veel natuke šokis.»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Epp Petrone
Epp Petrone Foto: Madis Veltman

Joobes bemmivennad põrutasid möödunud ööl kirjaniku ja kirjastaja Epp Petrone hoovi. Petrone annab ühismeedias teada, et leidis oma aiast põlenud auto. «Kui maheaias pannakse auto põlema ja õli voolab, siis kust ma abi saan?» ütleb ta ja küsib jälgijatelt nõu, kuidas maapind autost välja voolanud õlist puhtaks saada. Juhtunut kommenteerivad politsei ja keskkonnaamet. 

Epp Petrone jagab Facebookis, et joobes juht kihutas möödunud ööl tema aeda ning auto süttis põlema. «Täna öösel juhtus selline lugu, et joobes inimesed sõitsid meie aeda (meid polnud kohapeal), jäid põhu sisse kinni ja nende bemar läks põlema,» kirjutab Petrone. «Ma kogun praegu tunnistusi, üritan mõtteid koguda ja kahjunõuet sõnastada ja loodust aidata,» jätkab ta. «Suure ringi küsimus: ilmselt peaks tegema maapinna koorimise, kuna põlenud auto õli on kõik maha voolanud. Kust seda teenust uurida? Valla keskkonnaspetsialist ei vasta telefonile. Õlised käed värisevad seda kirjutades.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles