18 AASTAT ABIELU ON PURUNENUD Kanada peaminister Justin Trudeau ja Sophie lähevad lahku

Elu24
Copy
Justin Trudeau ja abikaasa Sophie
Justin Trudeau ja abikaasa Sophie Foto: ANDY RAIN/ Scanpix

Kanada peaminister Justin Trudeau ja tema naine Sophie Grégoire Trudeau lahutavad pärast 18 aastat abielu. «Me jääme lähedaseks perekonnaks, kes on sügava armastuse ja austusega üksteise ja kõige vastu, mida oleme ehitanud ja ehitame edasi,» teatas paar ühises avalduses.

Paar ütles Instagrami postituses, et nad jäävad «lähedaseks perekonnaks, kellel on sügav armastus ja lugupidamine».

Trudeau ja Sophie abiellusid 2005. aastal Montrealis ja neil on kolm ühist last.

Hr Trudeau büroo teatas oma avalduses, et kuigi paar oli sõlminud lahutuse, esinevad nad siiski avalikkuse ees, vahendas BBC.

«Nad on töötanud selle nimel, et kõik juriidilised ja eetilised sammud seoses nende lahkuminekuotsusega oleks astutud, ja jätkavad seda ka edaspidi,» seisis avalduses, lisades, et järgmisel nädalal on neil perepuhkus.

Paar on palunud oma laste, 15-aastase Xavieri, 14-aastase Ella-Grace'i ja üheksa-aastase Hadrieni «heaolu» huvides privaatsust.

«Me jääme lähedaseks perekonnaks, kes on sügava armastuse ja austusega üksteise ja kõige vastu, mida oleme ehitanud ja ehitame edasi,» ütlesid 51-aastane Trudeau ja 48-aastane Gregoire Trudeau.

Viimastel aastatel on paari avalikult koos nähtud harvemini, kuigi nad osalesid koos kuningas Charles III kroonimisel mais ja võõrustasid märtsis Kanadas USA presidenti Joe Bidenit.

2022. aasta mais Instagrami pulma-aastapäeva postituses kirjutas pr Gregoire Trudeau pikaajaliste suhete väljakutsetest, öeldes: «Oleme navigeerinud läbi päikeseliste päevade, tugevate tormide ja kõige selle vahepealse».

Paar kohtus 2003. aastal, kui pr Gregoire Trudeau töötas telenäona. Ta on tuntud ka vaimse tervise ja söömishäirete alase heategevuse eest.

Trudeau valiti esimest korda peaministriks 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles