Heelia Sillamaa nägi unes surnud vanaisa: ta ütles mulle loto võidunumbrid, aga hommikul selgus, et ...

Elu24
Copy
Heelia Sillamaa
Heelia Sillamaa Foto: Elmo Riig

«Uskuge või mitte, vanaisa ütleski unes mulle numbrid ja need olid mul hommikul veel meeles!» Sisulooja Heelia Sillamaa jagas sotsiaalmeedias unenägu, millega lootis üleöö Eesti Loto kaudu miljonäriks saada. Hommikul numbreid vaadates selgus, et vanaisa oli talle taevast tünga teinud.

Telenägu Heelia Sillamaa jagas Instagramis, et taaskord on temal käes aeg minna tööle ja viia lapsed lasteaeda. Sellega kaasnes aga Heelial nutuhoog, mis pani tema kui ema südame valutama. 

«Kui vanasti hakkasin sellistel hetkedel iseennast süüdistama, et miks ma ei suuda olla see ema, kes kantseldab töö kõrvalt päevad läbi lapsi, hoiab kodu korras ja valmistab tipprestorani tasemel roogi, siis nüüd süüdistan ma rohkem Eesti Lotot, et kui kaua ma seda miljonieurost lotovõitu ootama pean, et palgata endale koristaja, kokk ja lapsehoidja, kes elab meie juures,» süüdistab Heelia irooniliselt Eesti Lotot ning tuletab kõigile meelde, et nad on piisavad.

«Lihtsalt Eesti Loto ei ole meie kõigi jaoks piisav,» viskab Heelia nalja. Lotot Heelia ei mängi, sest tema jaoks on tõenäosus võita liiga väike, kuid sellega seoses meenutas Heelia seika, mis ta peaaegu miljonäriks tegi.

Nimelt nägi Heelia ühel ööl unes enda surnud vanaisa. Unes ütles Heelia vanaisale, et on lotovõiduks valmis ja vanaisa võib talle rahuliku südamega võidunumbrid öelda. «Ja uskuge või mitte, vanaisa ütleski unes mulle numbrid ja need olid mul hommikul veel meeles!» räägib Heelia.

Hommikul aga selgus, et tegemist ei olnudki loto võidunumbritega. «Lähemal uurimisel selgus, et see numbrikombinatsioon oli hoopis mu panga kasutajatunnus,» naerab Heelia, kes sellest hoolimata andis numbritele võimaluse.

Kahjuks need aga Heeliale võitu ei toonud. «Maagia asemel oli tegemist täiesti tavalise loogilise unenäoga,» räägib Heelia, kahtlustades, et vanaisa tegi talle taevast tünga.

Heelia seni suurim lotovõit on olnud neli eurot, mille numbrid oli valinud tema väike poeg Paul. «Kihlasõrmuse sisse kirjutatud numbritega olen ka kaks eurot võitnud,» naerab Heelia, kes ilmselt niipea lotot mängima ei torma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles