SÕPRUS LÄBI? Prints Harry ja Meghan Markle läksid väidetavalt Beckhamitega tülli

Elu24
Copy
Sussexi hertsogipaar, Meghan ja Harry.
Sussexi hertsogipaar, Meghan ja Harry. Foto: MATT DUNHAM, Scanpix

Kuuldavasti on läbi saanud prints Harry ja Meghan Markle'i sõprus Victoria ja David Beckhamiga. Väidetavalt lekitasid Victoria ja David lugusid prints Harry ja Meghani kohta.

Tumedad pilved sõuavad kahe tuntud paari vahel. Väidetavalt on tülli läinud prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle ning kuulus jalgpallur David Beckham ja tema naine Victoria Beckham. Mille pärast paarid omavahel tülli läksid?

Väljaande Daily Mail sõnul olevat David Beckham olnud maruvihane, kui temani jõudsid jutud sellest nagu oleks nemad levitanud lugusid kuningliku paari kohta. 

Beckhamitele lähedane allikas ütles väljaandele, et David ja Victoria käisid Meghani ja Harry pulmas ning olid väga toetavad nende suhte osas. Väidetavalt tulid süüdistused esile pingelise telefonikõne ajal. «Äraleppimine on praegu ebatõenäoline,» avaldas allikas. 

Tüli olevat alguse saanud sellest, et David Beckhami kommunikatsioonijuht Izzy May sai hästi läbi Markus Andersoniga, kes on mainekas Soho House eraklubis kõrgel ametikohal. Anderson olevat aidanud organiseerida Harry ja Meghani salajasi kohtinguid mainitud klubis, vahendab ET Canada. Ju siis sealtkaudu läksidki liikuma jutud, mida keegi peale asjaosaliste endi teadma ei peaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles