VIDEO Räppar Cardi B viskas teda joogiga pritsinud fänni mikrofoniga

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Räppar Cardi B.
Räppar Cardi B. Foto: AP/Scanpix

Räppar Cardi B ei ole inimene, kellega tülli minna. Kui naine laupäeval Las Vegases esines, viskas üks fänn teda joogiga ja sai vastutasuks mikrofoniga!

Ühismeedias lööb laineid videoklipp räppar Cardi B esinemisest Las Vegasest. Videos on näha, kuidas üks esireas olev kontserdikülastaja viskab oma joogi räpparile peale.

Joogiga pihta saanud Cardi B oli üllatunud, kuid ei jäänud võlgu ja viskas külastaja poole oma mikrofoni. 

Loo «Bodak Yellow» ajal toimunud vahejuhtumist ühismeediasse paisatud videoklipist ei ole päris hästi aru saada, kas Cardi B'd joogiga loopinud isik ka mikrofoniga pihta sai. 

Küll aga on näha, et mikrofonile järgesid Cardi B karmid sõnad ja turvameeskond viis joogiloopija ürituselt minema, vahendab Page Six

Ei ole teada, kas intsidendile järgneb süüdistus või mitte. Cardi B esindajad Page Sixi esialgsele päringule ei vastanud.

Cardi B on oma fännidelt saanud toetust ja paljud teevad nalja, et räppar on klass omaette. Nimelt on Cardi B üks mitmest artistist, kelle pihta on esinemise ajal midagi visatud. Möödunud kuul viskas keegi esinemise ajal Bebe Rexhat telefoniga. Juhtunu järel pidi laulja esinemise varem lõpetama ja vajas hiljem operatsiooni. 

Ka Kanada räppari Drake'i esinemise ajal visati lavale telefon. Erinevalt teistest artistidest püüdis räppar selle peaaegu kinni.

Ka Ameerika kantrilaulja Kelsea Ballerini sai esinemise ajal esemega pihta. Lauljatarile Pink visati Londonis esinemise ajal lavale kott kontserdikülastaja ema tuhaga. 

Juulis juhtus sarnane intsident ka Harry Stylesi kontserdil Austrias. Teadmata objektiga näkku saanud Styles hoidis silmast kinni ka pärast esinemise lõppu, vahendab Today

Lauljatar Ava Maxi intsident oli aga kordades hullem, kuna üks tema fännidest pääses esinemise ajal lavale. Lavale jõudes lõi mees enne turvameeste saabumist lauljatari, kes hiljem, näost kinni hoides, esinemist jätkas. 

Justkui trendiks muutunud käitumine ei ole artistidele muidugi meelepärane. Asjatundjad pakuvad, et esemete loopimisega soovitakse saada sotsiaalmeedias kuulsaks ning tähelepanu lisab õli tulle. 

Selline käitumine ei ole muidugi esmakordne, sest artistidele loobitakse lavale asju juba aastakümneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles